KØBENHAVN: 32177777
ODENSE: 32177777
ÅRHUS: 32177777
FAX: 70222216
E-MAIL: KONTAKT

VELKOMMEN TIL DIN INTERNATIONALE VÆRDIGIVENDE HOSTING PARTNER

UP2DATE Forhandlernyt NR. 72. TEMA: SIKKERHED. DESIGN: ABCDESIGN.DK
HOSTING: verinet.dk/rackhosting-virtualisering.htm

Sikkerhed & Missionskritisk drift med Virtualisering, Clustering, Kryptering og Remote Backup

I dette nummer fokuserer vi på Verinet’s sikkerhedsprodukter, kerneteknologier, oppetid og missionskritisk drift.
Sikkerhedsmarkedet er i momentum med virtualisering, backup, applikations-firewalls og dynamiske sikringsløsninger og netop på Datastorage markedet er Verinet på banen som IBM Tivoli TSM leverandør.

Løsningerne er efter millliard opkøbene af både Cognos.com, Diligent.com og FilesX.com - verdens største backup & datastorage leverandør med ca. 65% af verdensmarkedet.

Samtidigt er markedet for Antihacking, Hackingkontrol, SSL HTTPS sikkerhed eksploderet fordi de fleste nu har fået HTTPS på formularer og kundedata, for kundernes skyld. Det samme gælder E-Mail. Og Verinet kan som aut. distributør levere direkte fra verdens største leverandører.

Forudsætningen for missionskritisk drift indenfor hosting er for det første selve leverandøren og dernæst redundans i ethvert led fra strøm til IPNet. Læs mere her om attraktive løsninger med indtil 100% oppetidsgaranti som kan udvides til backuplinier i din router fra 9 af verdens 10 største fiberselskaber.

En af de største kommende nyheder er VMWARE samarbejdet. Aftalen betyder at Verinet kan leverer VMwares ESX 3i Hypervisor integreret i bl.a. IBM, HP, Fujitsu-Siemens og Dell. Og har du behov for softwaren til din Server udleveres denne gratis af Verinet hvormed man sparer ca. 2.300 kr.
Såfremt slutbrugeren eller forhandleren ønsker det kan Verinet levere en Virtualiserings- og Administrations-suiten nemlig VMware Infrastructure 3 (VI3) hvormed man sparer ca. 17.000,-

En af fordelene her er, at alle VI3 kunder, kan få virtualiserings klargjorte servere med plug-and-play. VMware ESX 3i Hypervisor industriens mindste hypervisor (32 MB) og ESX 3i skal være enkel at konfigurere, da selve softwaren er prækonfigureret. Verinet prøvede disse i Maj, og installationen tog 4 minutter til en køreklar server med virtualisering.

Verinet leverer både VMWARE ESXi samt VMWARE ESX INFRASTRUCTURE FOUNDATION helt gratis. Du sparer dermed henholdsvis 2.299,- og 16.995,-

I de sidste 16 år har Verinet fokuseret på faciliteter og hastighed, men da markedet jf. Gartner og IDC nu er mere fokuseret på tryghed og faciliteter, vil Verinet's fokus fremover være dette tilsammen med hvilken værdi det har for kunden at vælge hver løsning.

Bliv Hosting Udbyder med forbindelserne i orden og titlen CERTIFIED HOSTING SOLUTION PROVIDER

Verinet's netværk er nu i Level3 med Tier1 båndbredde på 100 GBIT og dermed er Verinet's netværk repræsenteret på i alt 307 (alle) faciliteter i USA, herunder alle væsentlige knudepunkter og ikke mindst næsten ALLE af verdens største udbydere.


LEVEL3

Verinet har dermed opnået disse imponerende fakta:

 • 9 ud af de verdens 10 største fiberselskaber
 • 19 af de 20 største teleselskaber
 • 9 af de 10 største Internetudbydere og tillige
 • de 5 største trådløse udbydere.

Sidstnævnte har sammen med teleselskaberne 95% markedsandel for tele- og opkoblingsmarkedet. Enhver kunde med behov for VOD, Video, TV & E-Learning samt VideoStreaming kan derfor drage nytte af Verinet's IP2IP og Cache netværk som er markedsførende. Til dem som undrer sig over skiftet fra Speedera/Akamai som dansk forhandler - ligger forklaringen i ovenstående. Akamai løsningerne kører dog videre for dem som ønsker dette. Kig på Colocation & Hosting i 39 lande med 73 datacentre, hvor USA ikke er medregnet. Se verinet.dk/co-location.htm

Hvor længe vil du mangle e-mails eller kunder på nettet? Med dette mærke er oppetidsgaranti i fokus

I nutidens virtualiserede verden er én server den mest sårbare løsning fordi en server indeholder både webserver, mailserver & Sharepoint eller samarbejdsserver. Derfor kan det være katastrofalt med f.eks. manglende e-mail i en dag eller tre.

Med en serviceaftale kan man gardere sig, for hvad nu hvis f.eks. HP først skal have reservedelen hjem fra Holland og der går 2 dage før din server har en ny strømforsyning? Dette er faktisk sket, så det er ikke et tænkt eksempel fra HP.

Svaret er f.eks. ServerCare og IT Beredskab. Bemærk at serviceaftaler fra producenterne IKKE omfatter en garanti for, at en reservedel er på lager. Det kan man kun med IT-Beredskab som er en Verinet Supply Service.

Sikkerhed ER service. Med Danmarks største udbud af unikke service og sikkerhedsprodukter tilbyder Verinet bl.a.:

 • Se ServerCare der er markedets eneste proces orienterede overvågning hvor softwaren og dermed oppetidsgarantien er i fokus.
 • Se IT Beredskab giver dig en hardwaremæssig supply garanti fra kun 350,- om måneden med adgang til Verinet personale.
 • Se Linux Care der er markedets eneste avancerede overvågningsservice og eneste service med adgang til Verinet personale 24 timer i døgnet.
 • Cisco ASA Hosted VPN Firewall - for DOS & hackersikring og optimal overvågning af sikkerheden inkl. VPN klienter med 128-256 bit kryptering der er behov for.
  Bemærk at VPN er betydeligt mere sikkert end Remote Desktop og SSH.
 • 7i1 Total Protection giver beskyttelse af bl.a. Postfix & Sendmail E-Mail servere, Microsoft Exchange Server, Microsoft Unified Server m.v. med bl.a. Antivirus, Antispam og Firewall m.v.

Hostingcenter der rykker på Rackhosting priserne
- nu med gratis 17" DuoCore Notebook

Som subdistributør giver Verinet og producenterne adgang for service til hostingcentrene og dermed den bedste onsite service fra HP, IBM, DELL, SUN, Supermicro og Fujitsu-Siemens servere og blade centers. Når prisen også er under en gros pris og giver ekstra ram, CPU, diskstørrelser og  f.eks. ekstra PSU er alle glade. Undtagen de forhandlere som ikke handler hos Verinet.

HOSTINGCENTER KØBENHAVN, ODENSE, ÅRHUSHusk på producenterne ikke har onsite service hos alle, eftersom dette kræver adgangskort m.v. men dette kan tegnes hos Verinet gratis.

Den væsentligste trend er nu Grønne Servere, BYT-TIL-NYT, BLADESERVER og faciliteterne såsom ROI vil der være fokus på. Men husk også at Bladeservere også bruger mere strøm end tilsvarende rackservere og komponenter.

Priserne er f.eks. køreklar DUALCORE med 2x15K diske kun 6.995,- Eller hvad med en komplet HP eller FSC Server på 2x160GB til ca. kun 1.495,-


Af nyheder har HP (endelig) fået 4 drevs 3½ diskservere til mens Fujitsu-Siemens har lanceret RX300 med 12 drev, men som også kan køre med 3½ diske for kun 9.995,-
Pt. er der IKKE mindre end en 8.500,- kr. DuoCore Notebook med i prisen på RX200, RX300, Alle Bladeservere & Fibrecat.

Supermicro BladeServer, Supermicro SAN og en innovativ DOBBELT 1U Rackserver

Verinet startede med import af Supermicro i 1998 og kigger man sig omkring i hostingcentrene sætter Supermicro sit tydelige spor.

Der er gode kampagnenyheder fra Supermicro med DatacenterBlade & Superblade der fra fødslen indeholder Remote og onsite administration. Der er 2 markeder, nemlig Datacenter Blade og Officeblade som også kan benyttes til hosting. Mere spændende er at é  bladebserver er med 2 processorer, 64GB ram!!! og 6 hotswop diske pr. blade er absolut unik til ca. halv pris af HP.

HOSTINGUDBYDER HOSTINGCENTER

Den genialt innovative dobbelte Rackserver Supermicro TWIN 1U Rackserver er 2 servere i 1U med 4 diske! Aldrig før har man set 2 selvstændige serveren på 1U  hvilket kan være perfekt til Clustering og Virtualisering. Pris i Barebone 4.450,-

Verinet tilbyder som hostingudbyder SAN NAS HostingcenterOg på NAS fronten står Supermicro stærkt med et af de bedre løsninger med 24 3½drev til 9.995,- (uden diske)

NYHED: De nye Quadcore servere fra Supermicro er f.eks. 6035 med dobbelt PSU, Remote Admin og iSCSI eller Raid6 m.v. samt 16x1 TB diske for f.eks. 16 TB kapacitet. Pris kun 6.995,- (uden diske)

Se mere hardware på:
verinet.dk/rackhosting-serverhosting-rackserver.htm

IBM Blade Server Hosting og Rackserver er billigere end de nærmeste konkurrenter.

Nogle mener IBM er for dyrt indtil de ser på forhandlerpriser fra Verinet. Foruden nogle af markedets bedste priser fra Verinet er IBM verdenskendt for stabilitet og bl.a. sit eget chipsæt hvilket  bl.a. gør en rack server hurtigere end konkurrenternes.

Verinet har solgt IBM i ca. 8 år og intensivere nu samarbejdet med IBM og især markedsføringen af Tivoli Storage Manager til forhandlere og hostingcentre - som er verdens mest udbredte Remote Backup løsninger.

IBM HOSTINGCENTTER IBM HOSTINGDerudover har IBM i den forløbne periode købt for 3 cifret milliardbeløb alene af softwareselskaber såsom Filesx.com - kendt for lynhurtig Express Backup - forhandlet af Verinet i 1 år, Diligent.com - kæmpe indenfor De-dublikering, hvilket er det helt store for tiden og fremover de næste 5-10 år, samt Cognos.com som er verdens største Business Intelligence leverandør i lighed med Business Objects og Hyperion som blev købt af hhv. SAP og Oracle.

IBM Hostingcenter & Rackhosting Standard Prisliste:

   
IBM Rackhosting model: Pris:
IBM x3350, Xeon Dual C 3065 2.33GHz/1333MHz, 4MB L2, 2x512MB, O/Bay 3,5" SS Sata, CD-RW/DVD, 450W P/S 5.495,-
IBM x3250M2 4190-64G, Quad-core Xeon X3320, 2.5GHz/1333MHz, 6MB L2 Cache, 95w, 1GB ECC, OpenBay Hot-Swap SAS/SATA, CDRW/DVD, 1x351w Fixed 5.995,-
IBM x3550 1U Rackserver, 7978-KCG, Xeon E5335 2.0 GHz/1333 MHz, 2*4 MB L2, 2*1GB, Open-Bay HS SAS 3.5", 1*Hotswap PS, ServeRaid 8K-L 7.995,-
IBM x3650 2U RackServer 7979-B3G, Intel Xeon E5420, 2.5 GHz/ 1333 MHz, 2*6 L2 Cache, 2 GB ECC, HotSwap 3.5" SAS/SATA, ServeRAID 8k-L, 1 HS PS 8.995,-
   

Få en komplet Bladeserver køreklar kun 7.995,- kun fra Verinet med verdens ubetinget billigste pris.

BLADESERVERHOSTING for BladeServer Clustering og virtualiseringBladeServere er en af de mest markante teknologier der kan sikrer dig konkurrencefordele og besparelser.

Med en bladeserver fra 7.995,- for en komplet køreklar Quadcore bladeserver med 2 GB Ram, 2 x harddiske slår BladeServere ALT indenfor Rackhosting.

Verinet leverer Virtualiseringsklar løsningern og BladeServer løsninger fra HP, IBM, Sun, Dell, Fujitsu-Siemens og Supermicro.

Clustering giver 100% oppetid på din server

Clustering er den eneste kerneteknologi der giver adgang til missionskritisk drift. Verinet var en af de første med clustering i Danmark og kan anbefale enhver at overgå til clustering for dermed sikring mod nedetid.

Clustering kræver mindst 2 servere, og man holder oftest databasen på en server for sig selv. Verinet leverer kun verdens mest gennemprøvede løsninger som er en kombination af SQL clustering, WebServer Clustering og med NAS boot for sikringen af COOP certificeringen.

CLUSTERING STEELEYE HEARTBEAT CLUSTERING LØSNINGERBemærk clustering også kan udføres på Virtualiseringer, men Verinet har aldrig anbefalet dette på samme server, som vore  kollegaer sælger, men Verinet's anbefaling går på Clustering på 2 forskellige virtualiseringer på 2 forskellige servere. Dette giver naturligvis den højeste sikkerhed og oppetid. Boot bør forsat køre NASBOOT HVIS og kun hvis man anvender clustering på Virtualisering.

Verinet's Steeleye (ejes bl.a. af HP, Fujitsu & Oracle) løsninger anvendes af bl.a. 112, NASA, U.S. Army, USA's retsvæsen, U.S. Air Force samt i hundredvis af statsinstitutioner & kommuner. Verinet's løsninger overholder endvidere alle revisionskrav mht. til backup og datasikkerhed og løsningerne er bl.a. BEST BUY 5 år i træk i flere magasiner.

Se verinet.dk/clustering.htm - portalen clustering.dk udgives af Verinet og udkommer 01/08. Er du skribent, rådgiver eller konsulent og har lyst til at være med i de mange nye portaler om bl.a. Raid, Clustering og Virtualisering - så kontakt os på 32177777.

Virtualisering og Virtuel Server giver MANGE besparelser

Verinet lavede de første Virtualiseringsservere som VMWARE lavede til Unix/Linux og Verinet laver dagligt Virtualisering på servere. Virtualisering kan give sikkerhed. Men dette kræver en gennemtænkt backup og clustering med krydsvirtualisering på 2 forskellige servere, hvilken Verinet har valgt at køre med SANBOOT.

VIRTUALIZATION IS VERINETVerinet er leverandør af bl.a. VMWARE, Microsoft, Citrix/Xen, VirtualIron, Egenera og OpenVZ/Parallells indenfor Virtualisering.

Indenfor administration og sikkerhed kan Verinet tilbyde Tivoli, Redhat, Atempo, Symantec, Cognos, Egenera, Visioncorem, OpenNMS, OpenExchange, Leostream, Platespin, Sanrad, Nexan, Special Operations Software, Mobili og Moka Five.

Se verinet.dk/virtualisering.htm
og verinet.dk/virtuel-server.htm

En af Verinet's nye partnere er Egenera (2001) der er en Global verdensleder indenfor virtualisering for reduktion af omkostninger og kompleksitet.

Vern Brownell, tidligere CTO hos Goldman Sachs, lavede en ny moderne sikker serverarkitektur BladeFrame med den patenterede PAN arkitektur som bl.a. kan giver serverkraft dynamisk til virtualiseringer og applikationer.En anden ny partner er det fremadstormende VirtualIron som efter Xensource's salg til Citrix er det bedste bud på nem installation og administration af virtualiseringer for forhandlere der ønsker at videresælge sine virtualiseringsservere, men altså også for de mange  slutbrugere.

VirtualIron er mere til større virksomheder eller forhandlere der vil have det pt. bedste, men ikke vil investere i VMWARE. I flere magasiner skønnes VIRTUALIRON at have det største potentiale med de fleste faciliteter og størst enkelhed.

HYPERV VIRTUALISERINGVerinet bygger færdige 19" VIRTUALIZATION APPLIANCES baseret på VMware, VirtualIron og Xensource. Disse færdige appliances inkluderer Linux, Unix eller Windows 2008 operativsystem og er køreklar med 2 virtualiseringer efter ønske.

Verinet's mest solgte løsninger med virtualisering er i rækkefølge: Microsoft, VMware, VirtualIron, Xen, SWSoft/Parallells. Microsoft's HYPERV er inbygget i Enterprise server er standard Windows Server 2008. En af de store fordele er nemhed. Klik på minaturen og se Microsoft HYPERV forklaringen.

Nordens ældste Remote Backup Server løsninger med support for bl.a. remote servere, notebooks og hjemmearbejdspladser

REMOTE BACKUP SERVER HOSTINGgiver sikkerhed med ENESTE DR=DISASTER RECOVERY og COOP=Continuity of Operations certificering. Backup kan også tages lokalt af servere ude i virksomheden og samtidigt på alle Notebooks eller hjemmearbejdspladser og virke i 224 datacentre verden over. Se verinet.dk/INTERNET-BACKUP.htm  

Via IBM's Tivoli Storage Manager (TSM) er der nu så  mange faciliteter, at dette produkt dækker både hosting samt remote servere, notebooks og hjemmearbejdspladser.

Verinet supporterer nu backup til Tape for at spare strøm, da Tape ikke bruger strøm af betydning før den er aktiv. Eftersom IBM har købt både Cognos.com og Filesx.com forventes disse faciliteter at blive indbygget i TSM i løbet af efteråret.

Husk: Verinet leverer næsten alle vore kunders backup eller storage løsninger. På den måde kan du få Verinet til at installere og tilpasse software ud fra de leverandører af hardware som Verinet har valgt at samarbejde med.

Få Gratis Comodo, Globalsign eller Geotrust E-mail & SSL Certifikat og få 50-60% forhandlerrabat

 
Verinet leverer Verisign/Thawte, Comodo, Globalsign og Geotrust og som distributør tilsikres ned til 2. min. leveringstid. Se den imponerende referenceliste her til højre.

COMODO er verdens største SSL sikkerhedsudbyder og Verinet er eneste distributør og autoriseret godkendelsescenter for danske virksomheder.


Nyudnævnelsen fra Comodo er en stor ære, da Verinet dermed også blev ene distributør. Alle nuværende forhandlere og distributører må anvende dette logo og få gratis produkter til eget brug samt indtil 60% rabat med 50% som udgangspunkt. Comodo er samtidigt billigere end de forgangne priser som var kunstigt forhøjede. Samtidigt er Comodo et  af de bedst repræsenterede mærker i Europa med nogle af de bedste referencer m.v.

Se: verinet.dk/certificering.htm
           
    Microsoft
Skype
IBM
Tele2
ToysRus
CSC
Blockbuster
PAYPAL
Oracle
Fujitsu
Novell
Intel
Verio
Verinet
Samsung
Amnesty
Lalandia
  Novozymes
BMW
Sony
Accenture
Capgemini
HP
Shell
Xerox
GlaxoSmithKline
Toshiba
GE
CA
Electrolux
Red Cross
Levi's
Novell
Redhat
 
 
 

Jobannonce: Bliv medlem af det Innovative Konsulentteam der består af certificerede konsulenter

MCSE MICROSOFT HOSTING SPLA SAASEr  du en af de bedste i branchen - kan du blive medlem/ansat hos Verinet. Du er som udgangspunkt Microsoft MSCE certificeret, Cisco eller VMWARE certificeret. Du er minimum 40 år og har en handelsmæssig, datalogisk eller ingeniør uddannelse samt mindst 10 års kontinuerlig erfaring indenfor sikkerhed og indgåMicrosoft ende erfaring med SPLA, SAAS koncepter og Microsoft Hosting løsninger.

Verinet er til daglig med i mange  beslutninger lige fra teknologivalg til rådgivning. Verinet hjælper Verinet's forhandlere og mangler derfor flere produktchefer og undervisere. Løn: 48.000 pr. måned + pensions- og bilordning med flextid og 15% hjemmearbejde. Kontakt Verinet på telefon 32177777 lokal 282 att. Steen Clausen.
 

2 nye websites med tests & nyheder omhandlende HostingCenter nyheder og Open Source CMS

Verinet har lavet 2 små websteder med indhold til emnerne Hostingcenter nyheder og OpenSource CMS - Se verinet.dk/hosting & verinet.dk/cms

Kunne du tænke dig at blive redaktør på disse sites så ring venligst. Der er flere undervejs indenfor Clustering, Virtualisering, VideoStreaming og Professionel Datalagring.
      

UP2DATE omtale af dine løsninger og kunder er nu gratis

og åbnet for alle, dog skal løsningen eller kunden forsat være spændende. Skriv til mr hos verinet.dk med din tekst og husk at skrive hvilken side vi skal linke til. De sider vi linker fra har rang 4-7. Up2Date udkommer til ca. 103.000 modtagere næste gang ca. 10. Juni.

Med venlig hilsen
Steen Clausen
CTO, MBA

UP2DATE HOSTING

© Copyright 1992-2008 Verinet

 
 
Verinet er en landsdækkende server hosting center med 10 datacentre i Danmark.

Verinet's netværk findes i 39 lande med 73 datacentre og er etableret på baggrund af Jetnet, Tele1 og DTPartner i 1992.

Service  er Virtualisering, Hosting, Colocation og IT Outsourcing og IP services inkluderer CISCO fiber infrastruktur og IP2IP netværk.

Verinet servicerer ca. 1.400 forhandlere, hostiing- og teleselskaber og sælger kun igennem forhandlernettet.
Læs om Blade Server Hosting:
verinet.dk/rackhosting-blade-hostingcenter.htm

Læs om Rackhosting & hardware koncepter:
verinet.dk/rackhosting-serverhosting-rackserver.htm

Hostingcenter nyt: LinkIn, MSTEAM, Dezyples, Curiosus, SSL certifikater, Open Source Linux Care, Redhat, Arkeia.

Hostingcenter nyt: SAS, DSB, TopDanmark, Ålborg Kommune, Championchip, SMTP.DK og 32 nye referencer...

HostingCenter nyt: MySQL Database Hosting, Metropol, Properson, Hugo Hein, E-Takeaway, Vildmarksbad, Holkat & Hastrac...

HostingCenter nyt: Nordjyske Medier A/S, Kultunaut, Tech-View A/S, Vista Patientjournal System & gratis 19" Quadcore Server...

Kundecases: A.P. Møller, Telmore, Dagbladet Information, Micronet, Uniqpartner og GRATIS 19" Quadcore Rackserver...

 

 

VERINET BLADESERVER ANNONCE: DELL M600 Quadcore Blade Server Hosting = Ekstrem performance som CO2 venlig bladeserver køreklar fra 7.990,- komplet!!!

HOSTINGCENTER FOR DELL IBM SUPERMICRO SUN HP
DELL M600 serien omfatter både Intel og AMD processorvalg. M600 understøtter op til 64 GB Ram og er certificeret til Windows 2003, Windows 2008, Redhat Linux Enterprise, Suse Linux Enterprise og VMWARE samt DELL/EMC Fibre Channel og iSCSI systemer.

Naturligvis medfølger OpenManage, (Server Administration) og IDRAC (Remote Management) Tilbuddet gælder måneden ud.

HOSTING STARTPAKKE: DELL BLADE M600 MED INTEL QUADCORE 5410 2,33GHZ PROCESSOR + 2GBRAM + 2x73GB HD kun (SPAR EN FORMUE)
7.990,-

Ring 32177777

for nærmeste forhandler og få 90 dages gratis dedikeret server hosting leje.
Verinet sælger kun til forhandlere.