KØBENHAVN: 32177777
ODENSE: 32177777
ÅRHUS: 32177777

Open Source ekspertise fra Open Source Linux og CMS specialisterne...

OPENSOURCE OPENSOURCE PARTNEROpen Source er gratis og i stærk konkurrence med lukkede systemer, fordi Open Source ofte er både hurtigere, mere fleksibel og innovativ.

Open Source er en software som distribueres inkl.. kildekode under en licens som garanterer enhver retten til frit at bruge, modificere og redistribuere de programmer man tilpasser/udvikler eller benytter. Det er i sig selv nøglen til succes for Open Source.

Hvordan kan det være at OPEN SOURCE miljøerne kan producere produkter som for mange funktioners vedkommende er bedre end kommerciel software og tilmed gratis?

Forklaringen ligger i at selve distributionen ligger i åbne databasedrevne portaler for hvert produkt, hvor der er brugergrupper, kvalitetskontrol og indtil 10.000 udviklere pr. projekt.
Soundforge.net hoster i dag f.eks. 100.000 Open Source projekter og der er ca. 9 portaler for Open Source software med tilsammen over 6.000.000 brugere fordelt ved hen ved 500.000 produkter.

Verinet Hosting tilbyder køreklare løsninger indenfor:

 • Cloud Computing, Virtualsering, Clustering og Load Balancing

 • Desktop Virtualisering og Terminalserver løsninger

 • Open Source CMS systemer

 • CloudOffice og OpenOffice pakker

 • Videostreaming, Videokonferencer og Videochat systemer

 • Løsninger deer kan skaleres op til millioner af samtidige brugere

Alle behov kan klares med Unix Linux og Open Source

OPEN SOURCE HOSTINGMed Open Source har du f.eks. Office pakker, Grafiske pakker ala Corel Draw, Videoproduktions, CRM, CMS, samt f.eks. Adobe Acrobat Server og Standalone PC pakker for produktion af PDF format m.v. Disse pakker koster 0 kr.

Open Source understøttes af alle verdens største PC producenter, producenter og netværksleverandører. Open Source understøttes og leveres af bl.a. INTEL, DELL, IBM, HP, SUN, SIEMENS og er en milliard industri indenfor Open Source software alene. Linux tager f.eks. toppen af www.top500.org

De fleste e-mail systemer i verden kører på Linux eller Open Source systemer. Det skønnes at 72% af alle internet email servere er baseret på Linux.

Det kan  kommercielle udviklere ikke klare økonomisk. Derfor er Open Source den succes som man må siges det er i dag med op til 96% markedsandel for vise produkter.

Sådan er det f.eks. med Linux kulturen og de største sællerter som benyttes af mange Fortune 500 virksomheder, hele regeringer, ministerier, kommuner og amter, Hollywoods største producenter og de fleste større og en masse mindre virksomheder over hele verden.

I Danmark benytter de fleste virksomheder helt eller delvist LINUX som et alternativ til Microsoft. Og i stat, ministerier, kommuner og amter samt statslige institutioner benyttes Linux og Open Source flittigt. De fleste databaser i Danmark er MySQL baseret.

Verinet har valgt det vi mener er de bedste systemer på markedet, hvor du både kan få professionelle versioner og open source versioner.

Med Open Source software kan du det samme i dag som i Windows f.eks. benytte attraktive gratis OFFICE PAKKER, producere og se Adobe Acrobat filer, benytte grafiske pakker og i det hele taget bruge Linux og Open Source med eller uden en Windows lignende grafisk brugerflade.

Læs mere om markedets mest anvendte OPEN SOURCE CMS systemer på www.verinet.dk/cms.htm

Verinet tilbyder følgende Linux, CMS, OPEN SOURCE services, muligheder og faciliteter:

 • Viden om support og drift af Linux siden 1991

 • Undervisning i Linux og Open Source standarder

 • Rådgivning inden Linux og Open Source

 • Certificeret LinuxCare Provider

 • 24 timers support SLA mulighed

 • Levering af egne 1-4" servere med 8 timers tilkaldevagt

 • SuperMicro, Dell, IBM, HP og Siemens-Fujitso onsite support

 • Udvikling og tilretninger i databaser, Java/J2EE og PHP+developer tools.
   

 • 100% garanteret drift med Mirror/Clusterteknologi

 • Clustering+spejlsystemer (1 server som har 2-24 servere under sig)

 • Internetservere med web, ftp, email, databaser, certifikater, sikkerhed

 • Sikring af servere mod hack, spam, scam, virus, misbrug og sabotage.

 • Sikring iht. registerlov, myndigheders og forsikringsselskabers krav

 • 100% overvågning af logfiler, temperatur, luftfugtighed, sniffing og strøm

 • Vi løser opgaver for DK´s største forhandlere, producenter og Internet udbydere

Open Source er gratis licenser

Indenfor Open Source findes der mange eksempler på gratis software hvor du har den fulde adgang til enhver kildekode. tag f.eks. Linux med 68% af server verdensmarkedet eller MySQL databasen med 72% markedsandel i ISP markedet. Linux og Open Source er således en vigtig brik i mange IT strategier, men ikke kun på grund af økonomi.

Næsten alle førende store virksomheder benytter LINUX servere i dag.
Oftest med MEGET STORE besparelser for virksomheden, da Linux er drevet af titusindvis entusiastiske tværfaglige samarbejdende udviklere over hele verden. 


CMS OPENSOURCE FRA DANMARKS STÆRKESTE CMS OPENSOURCE PARTNERDerfor kan du få softwareprodukter som oven i købet har flere faciliteter og er mere sikre end produkter der koster over 50.000,- helt gratis. Det er faktisk mere reglen end undtagelsen.

Verinet International
har indført Linux og Open Source i offentlig forvaltning, sat e-mail og web/filservere op, lavet VPN hjemmearbejdspladser for de ansatte samt ip telefoni systemer m.v. Dermed er der sparet flere millioner kroner, hvert eneste år og brugerne får ofte flere funktionelle faciliteter til rådighed til samarbejde m.v.

Verinet arbejder næsten dagligt med implementering af nye produkter og de vi skønner er de bedste produkter fra de 4 førende OPEN SOURCE portaler. Faktisk kører en del af Verinet's administration og en del af selve produktionen både med styring af outsourcing, serverhosting, CMS og webhoteller samt afregningssystemer m.v. på Open Source og vi har endnu ikke fundet produkter som vi kan købe som virker bedre.

Det er jo noget af en indrømmelse, men selve kvaliteten af vor egne produktioner har aldrig kørt bedre siden vi selv skiftede til OPEN SOURCE og dermed også sparede ca. 200.000 kr. årligt i licenser.

Indenfor Open Source er der rundt regnet ca. 1.700.000 applikationer og kode m.v. som frit kan benyttes uden betaling, og oven i købet med omfattende brugersupport og direkte adgang til kildekoden.

Kontakt Verinet på telefon 32177777 og lad os rådgive dig indenfor Linux, Open Source og Outsourcing m.v.

Verinet har Danmarks bedste referencer for OPEN SOURCE på DIX med nogle af Danmarks største virksomheder, dagblade, flyselskaber, portaler, statens drift, det offentlige og kommuner.

OPEN SOURCE PARTNERE / OPEN SOURCE PRODUKTOVERSIGT:


Se CMS information | Se LINUX information

 
LINUX OG UNIX OPENSOURCE FRA DANMARKS STÆRKESTE OPENSOURCE PARTNERSEO Søgemaskineoptimering, Søgemaskine optimering og Internet Markedsføring, RSS, XML, RSS SEO, AdWords, SEO Webdesign, SEO, SEO TOP5 Søgemaskineoptimeringskonsulenter for effektiv Søgemaskineoptimering.MySQL Enterprise Connection Alliance Ready Partner
 
 
 
           Hibernate

  
EMC SOLUTION PROVIDERSuse_Novell.jpg
FreeBSDNetBSD 2.0 for AMD64 SUN Java  

Debian-projektet JBoss - The Professional Open Source Company  
Logo 4The Apache Tomcat Project
Business Objects Home

  NetIQ  
     Lotus Domino R5 Logo

Database and Data Management softwareLotus softwareRational softwareTivoli softwareWebSphere software
VMware LogoTrendMicro_logoVeritas

    eZ publish CMS
   Akamai         Macromedia Flash Communication Server MX
   Macromedia JRun Shared Web Hosting  
            

 
    

Forfatter/Kilde: Steen Clausen | Oprindelsesdato: 22.06.2009 | Sidste opdatering 03.03.2010


Copyright 1993-2010 by Verinet.
Verinet (R) ® is a registrated Trademark from Verinet Hosting.

HOSTING LØSNINGER FOR MISSIONSKRITISK DRIFT OG HOSTING SIKKERHED

GÅ TIL FORSIDE