VELKOMMEN TIL VERINET
SERVER HOSTING & IT OUTSOURCING
KØBENHAVN: 32177777
ODENSE: 32177777
ÅRHUS: 32177777

SEO Søgemaskineoptimering, Søgemaskine optimering og Internet Markedsføring, RSS, XML, RSS SEO, AdWords, SEO Webdesign, SEO, SEO TOP5Danmarks bedste LINK BUILDING systemer
ABCDESIGN tilbyder Danmarks største program til Link Building.

Læs om de mere end 2.000 førstepladser vi har produceret.
Læs mere om fordele, faciliteter og merværdi hos ABCDESIGN A/S

Fordi Link Building er den ældste og mest udbredte metode til at opnå både højere rang og betydeligt bedre position har vi gennem de senere år udbygget specielt denne sektion til også at omfatte bl.a. BLOGS, Artikler samt RSS Newsfeeds.

Som de eneste i Danmark yder vi en offentliggørelse af de links du optræder på samt et ALEXA Ranking og Google PageRank link på samtlige af vore linkpartnere - så du dels selv kan vurdere om du vil have disses link og selv kan se dine egne links til dit site.

Man kan måske blive lidt forvirret over så mange muligheder, men det er jo bedre at have mange muligheder end kun nogle få. Vi mener og ved vi præsentere de bedste muligheder for professionel Link Building men er du tvivl så ring på +45 70214440

Link Building opdeles i følgende kategorier & produkter:
ABCDESIGN GRATIS SEO300 Søgemaskine Optimering Bestil:
Vi giver ovenstående gratis såfremt du indsætter et link til os. Der er tale om en gratis Traffic Building Special Link Edition. Kopier et af nedenstående tekstlink eller valgfrie ikoner ind på din forside:

SEO eller et vælge et valgfrit Icon:

O
venstående link eller ikoner skal kopieres FØR du sender formularen herunder og skal stå der i mindst 12 måneder. Ved slutningen af et år kan du vælge at forsætte for 0 kr. på samme betingelser. ABCDESIGN optager ikke links i dette system fra erotik, spil, konkurrencer, lån m.v. og forbeholder os ret til at afvise ethvert domæne uden yderligere begrundelse end den der står i afslaget. Vi gennemser alle ordre manuelt og checker indhold på domænet.
Varenr.:
800801

Bestil:


Pris: 0,00

Oprettelse:
0,00

Periode:
Pr. år.
ABCDESIGN LINK BUILDING MED RANG 4-8 Bestil:
Her vælger ABCDESIGN manuelt de domæner har som linker til dig. Alle domæner har en dokumenteret Alexa rang og Google Pagerank på ikke under 4 og til og med 8 samt tillige positionsnummer i Google, Yahoo og MSN.

Der forsøges først med rang 8 og nedefter. Der vælges 50 link af gangen og du kan selv bestemme hvilke brancher du vil linkes ud fra et databaseindhold på ca. 600.000 højrangs link.

Er du f.eks. i programmering/udviklingsbranchen kan du således vælge at modtage links fra denne branche eller en anden relateret branche f.eks. webdesign.

Ikke alle brancher har over 50 links, i dette tilfælde sammensættes så links så der er en relevans til din virksomhed samtidigt uden der er tale om konkurrenter. De fleste ligger i udlandet og derfor er der ikke problemer med dette.

Dette er en manuel opgave så prisen er derefter, men fordelen er, at du får branchebestemte håndplukkede links der passer til din virksomhed primært fra udlandet.

Det tager ca. 14 dage fra ordredato og du modtager en liste over samtlige links til kontrol.
Du kan købe så mange portioner af 50 links du ønsker. Der må dog ikke være mere end max. 50 links pr. side.
Disse links kan være enten gensidige  (Reciprocal) eller ubetingede
(Non-Reciprocal) til dig.

Det koster 995,- at få 50 links gensidigt og 2.995,- for 50 ubetingede links. Du optages med en overskrift, selve dit domænenavn og en beskrivelse på max. 250 bogstaver. Installationsgebyr pr. domæne er: 250,- der gælder så længe du er i systemet.
Varenr.: 800804 Bestil:

Pris pr. 50 gensidige højrang links: 995,00

Periode: pr. år.
Varenr.: 800805 Bestil:

Pris pr. 50 ubetingede links: 2.995,00

Periode: pr. år.
TRAFFIC BUILDING LINK BUILDING: To Vejs Link Building (Reciprocal) Bestil:
Markedets mest udbredte gensidige linksystem for især velegnet til at give dig ressource status hos søgemaskine idet du også linker UD med indtil 7.000 links.

Der kræves en fil i formatet ASP eller PHP installeret på dit domæne hvor alle links optræder som en slags søgemaskine således du også linker til flere eller indtil andre 7.000.

Du betaler forud for 2 kvartaler og kan opsige med 1 kvartal inden den første i en måned. Der er en vurdering af domænernes rang og position dels med Alexa og Pagerank. Der skal tillige betales oprettelse á 495,-
Varenr.:
800808

Bestil:

Pris: 129,00

Periode:
pr. mnd.

Minimum:
2 kvartal
TRAFFIC BUILDING LINK BUILDING ONEWAYLINK: Envejs Link Building (Non-Reciprocal) Bestil:
Du kan få indtil 7.000 links med alle typer rang til og med 8 til dit domæne fra linksider.
Vi anbefaler du vælger max. 500 af disse (med den højeste rang) i din eller relaterede branche.
Pris pr. 500 links er ca. 795,- pr. måned = max. 9.540,- pr. år.

Alle links fremgår med direkte links så du kan besøge eller selv bestemme sammensætningen af dem du ønsker skal linke til dig. Minimumspris er 155 kr. pr. måned og maksimum er 795,-

Du betaler forud for 2 kvartaler og kan opsige med 1 kvartal inden den første i en måned.

Der er en vurdering af domænernes rang og position dels med Alexa, MSN position, Yahoo og Google Pagerank.
Varenr.:
800810

Bestil:

Pris: 795,00

Periode:
pr. kvartal

Minimum:
6 mnd.

Opsigelse:
3 mnd.
LINK BUILDING HØJRANG LINKS: (DK, EU OG USA) Envejs Link Building (Non-Reciprocal) Bestil:
ABCDESIGN har et medlemskab med pt. 2.500 højrang links indenfor udvalgte brancher nemlig:

IT, nyheder, finans, reklamebranchen, hoteller, restauranter, flash designere,  udvikling/programmering, ejendomsmæglere, biler og tilbehør, PHP/MYSQL udviklere/produkter, kunst/gallerier, gaver, PC/Computere/Tilbehør, investering, sundhed og opslagsværker.

Vi kommer om ca. 1 måneds tid med links til ca. 10 brancher mere. Problemet er altid at sikre dem man linker til/fra er i samme branche som dig. Det gør vi ved selv at gennemgå ca. 261.000 linkudbyderes meta tags hvorefter vi kategorisere og fysisk gennemser disse domæner manuelt for at sikre der ikke er tale om dummydomæner, som der desværre er en hel del af derude og mange sælger. Dummydomæner udbydes af store koncerner og du har sikkert stødt på dem, det ligner et indeks men firmaet har oftest ikke et logo og/eller adresser og kontaktinformation.

Opdateringsmulighed: Når der tilkommer flere links i puljerne koster det derudover 179,- pr. 100 links pr. måned. Der vil som før lovet ikke være links med rang 4 eller derunder. Der er 12 stk. rang 10/9 domæner og der er ca. 270 rang 8 domæner og resten har rang 7, 6, 5 og 4. Der findes 4 sites under rang 100 i Alexa. De fleste i systemet benytter det selv og får dermed efter hånden højere rang hvilket gavner dit domæne. Prisen er pr. 500 links og pr. år.

NB: Det er IKKE muligt at få links fra andre end sin egen branche.
Varenr.:
800820

Bestil:

Pris: 8.500,00

Periode:
52 uger


 
TEKSTLINK REKLAMER (PRODUKT UDGÅET PR. 01.02.2006) Bestil:
PS: Vi yder forsat support men da netværket har tilladt for mange domæner med rang 0 til 3 at vise dine links, er de vor vurdering det er bedre at benytte andre leverandører. Vi anbefaler i stedet: Google AdWords eller Yahoo Search Marketing

Tekstlink reklamer
giver en dobbelt udnyttelse - man får både reklamer for pengene og et link som søgemaskinerne optager som et link til dig. Dette kaldes også PPC. For dansksprogede produkter skal du dog ikke regne med noget salg, men prisen er alligevel så billig det godt kan betale sig at købe disse tekstlinks. Med tekstlinks laver du en kor beskrivelse ala AdWords og du optages på ca. 20.800 domæner til 750,- pr. måned med minimumskøb for et 2 kvartaler år og herefter et kvartal ad gangen. Du kan optages med indtil 100 søgeord og månedsprisen er et aconto der reguleres til den til enhver tid gældende klikrate. Selve eksponeringen er gratis. Kun når der klikkes betaler du.

 
Varenr.:
N/A

Pris: N/A

Periode:
N/A

Bestil: N/A
RSS NEWSFEED LINKS: Bestil:
Med RSS Link Building bliver dine RSS kanaler eller streams optaget i de fleste RSS portaler i Danmark, EU og USA. Ved at markedsføre dine RSS stream selvstændigt optages disse i RSS katalogerne med link til dig hvor typisk RSS søgende forbrugere kigger og søge efter nøgleord.

ABCDESIGN tager et forberedelsesgebyr på 2.450 kr. for 3 timers arbejde med optimeringen, forberedelse og kontrol af RSS feed, samt oprettelse for tilmelding til de 4 førende RSS søgemaskiner/kataloger. Der oprettes pt. til 350 RSS portaler for 2.450,- og prisen er pr. år.

Prisen for markedsføring pr. RSS kanal med titel, udbyder og indholdsbeskrivelse er kr. 995,- pr. RSS kanal pr. år.
 
Varenr.:
800870

Bestil:

Pris: 2.450,00

Periode:
52 uger

Opsigelse: 4 uger
Artikel Links Bestil:
Har du artikler du gerne vil markedsføre og skabe høj trafik til, kan vi tilbyde markedsføring af artikler med links til en pris af 245,- pr. måned pr. 1.000 links. Links optræder primært på Blogs og artikel portaler med en typisk rang på imellem 4 og 7, og enkelte 8ere.

Artiklerne kan være danske, tyske eller engelske og omhandle hvad det skal være. Sproget er i sig selv underordnet for de de fleste links vises efter hvilket land brugeren kommer fra. Der er et oprettelses gebyr på 250,-

Du kan udvide denne service ved at lade vore journalister gennemgå artiklerne.
Dette koster 850,- pr. side for professionel copywriting.
Varenr.:
800880

Bestil:


Pris: 245,00

Periode:
26 uger

Opsigelse:
4 uger
BRAND BUILDING PRESSE MEDDELELSE Bestil:
Med en Brand Building pressemeddelelse kommer du ud til den samlede presse og relaterede branche i alt 34.500 modtagere. Heraf er ca. 2.900 journalister og redaktører. Du kommer ud til alle dagblade, lokalblade, fagblade, fagmagasiner, TV, Radio m.v. Se mere omtale af Brand Building under Business Building.

Disse modtagere skriver (måske) artikler om din pressemeddelelse eller trykker den eller udgiver denne på Internettet med link til kilde direkte (kun for Internet medier)

Denne løsning er den ideelle for virksomheder og institutioner med pressemeddelelser for pleje af sine produkter, varemærker og virksomhed.

Du kan udvide denne service ved at lade vore journalister gennemgå artiklerne. Dette koster 850,- pr. side for professionel copywriting. Læs mere om
BRAND BUILDING
Varenr.:
800910

Bestil:

Pris: 450,00

Levetid:
max. 5 år
BLOG BUILDING Bestil:
Med Blog Building links kan du markedsføre din egen blog, dit domænenavn eller subdomænenavn eller mappe under dit domænenavn som også kan have en blog udformning hvis du ønsker det, men det er intet krav. Disse links koster lidt mere end artikel links, men er en slags FRIENDS link system der har til hensigt at styrke rang og position for de medlemmer der er med i netværket.

Vi opretter dig gratis i netværket (værdi $25) og du betaler samme pris som hvis du selv opretter dette + vi kontrollerer din weblog og søgemaskine optimere denne i forhold til indholdet for kun 1.450,- ex. moms INDEN den markedsføres i linksystemet.

Ønsker du en generel BLOG Søgemaskineoptimering koster denne 1.995,- for markedsføring af din blog til 300 dedikerede BLOG kataloger/søgemaskiner og 300 almindelige søgemaskiner.
Varenr.:
800950

Bestil:

Pris: 1.450,00

Periode:
52 uger

Opsigelse:
1 uge


 
PREMIUM LINK BUILDING Bestil:
er en helt ny type markedsføring hvor du optræder med max 6 links på samme side. Samtidigt er kravet at du har en ALEXA rating på under 100.000 - dette betyder det efter ALEXA's mening er domæner der indenfor de 100.000 største web steder i verden. I Google PageRank ligger de oftest over rang 5 og der er 535 domæner med rang 8/9 som ligger under ca. 50.000 i Alexa rating. Prisen for LINK BUILDING i denne kaliber er noget dyrere nemlig 2.450,- pr. måned for 300 links. Tilmeldingen er manuel med godkendelses- og kontrolprocedure og derfor noget langsommelig, men en bedre metode der giver den højeste rang. Du skal købe minimum 6 måneder ad gangen og betaler derfor forud for 6 måneder og kan herefter opsige med 1 måneds varsel. Der medfølger komplet oversigt over alle domæner med link til beregning af henholdsvis Alexa og Google, ved login kan du dog se ældre kørsler vi har lavet hvor vi med det samme i linktabellen har indsat de 2 rangsystemer for et bedre overblik. Varenr.:
800962

Bestil:

Pris: 2.450,00

Periode:
pr. måned

Opsigelse:
1 uge
Byg dit eget LINK BUILDING system med Google/DMOZ/Yahoo/MSN baseret søgemaskine og katalog Bestil:
Ønsker du at bygge dit eget katalog hvor du optager websites kan vi tilbyde en komplet pakke til 2.450,- ex. moms der inkluderer automatisk link-check, automatiske bekræftelser, månedlige nyhedsbreve, udlæsning af rang/position ud fra foruddefinerede domæner f.eks. Alexa, Google PageRank, MSN position og meget mere.

Ring 70214440 og hør nærmere. Systemet fås i .ASP kildekode eller .PHP kildekode og understøtter MS SQL Server og MySQL server. Der er specielle krav til dynamisk DNS hvilket kræver en Internet udbyder med dette.
Varenr.:
800705

Bestil:

Pris: 2.450,00

Periode:
N/A
 
Link Netværk - Link Building i USA med forskellige kendte websites: (Pris pr. kvartal)
LINK BUILDING/30 LINKBUILDING/300 LINK BUILDING/900 LINK BUILDING/2450
Pris: 99,- Bestil: Pris: 745,- Bestil: Pris: 1.950,- Bestil: Pris: 5.395,- Bestil:
 
Link Netværk - Link Building for danske domains med forskellige IP adresser: (Pris pr. kvartal)
DK LINK BUILDING/10 DK LINKBUILDING/20 DK LINK BUILDING/30 DK LINK BUILDING/100
Pris: 150,- Bestil: Pris: 300,- Bestil: Pris: 450,- Bestil: Pris: 1.500,- Bestil:

Bestil ved at afkrydse i ovenstående LINK BUILDING produkter og udfyld formular herunder:

Kontotype:

Land eller område:

  Udfyldes ikke ved ren BLOG LinkBuilding     Udfyldes ikke ved ren WWW LinkBuilding
Webstedets overskrift:   Bloggens overskrift:

Webstedets www adresse:

  Bloggens www adresse:

Webstedets sprog:

  Bloggens sprog:

Firma (valgfrit):
Firma, Service eller produktbeskrivelse:

Max. 250 tegn.
 
Navn:

Adresselinie 1:

Adresselinje 2 (valgfrit):

Postnummer:

By:

Fax (valgfrit):

Telefon:

Evt.: Link til www.abcd.dk

Gælder kun ved afkrydsning af varenr. 800801
Vi giver til gengæld 52 x Traffic Building SEO Søgemaskineoptimering / se
verst.

Ønskede login-oplysninger:

E-mail-adresse:

Adgangskode:
min. 7 bogstaver+tal

 

Bekræft Adgangskode

Indstillinger for e-mail:

For alle Link Building systemer er et oprettelsesgebyr på 995,- såfremt formularen ikke indsendes og vi skal oprette servicen manuelt eller yde telefonisk service og support. For yderligere timer er prisen 995,- og benyttes oftest til produktion af Sitemaps, korrekte metatags, rettelse af overordnet web strukturer, analyse og rettelse af evt. HTML og SEO Fejl. Alle ydelser forudbetales inden oprettelser for 1 år ad gangen og kan ikke refunderes. Alle priser er ex. moms med forbehold for ændringer