JBOSS JAVA SUPPORT, DISTRIBUTION, UDVIKLING & UDVIKLINGSPARTNERE

 

JBOSS SERVICE & SUPPORT KØBENHAVN: 32177777 ODENSE: 32177777 ÅRHUS: 32177777

JBOSS™ IS A REGISTRATED TRADEMARK OF JBOSS/REDHAT

  J2SDK 1.4 Jva Technology
  Hibernate

VERINET ER DANSK JBOSS/REDHAT CENTER FOR SUPPORT, UNDERVISNING, UDVIKLING, SERVER APPLIANCES SAMT SERVER HOSTING MED 226 FORHANDLERE I DANMARK

JBOSSVerinet er Danmarks førende server hosting og outsourcing leverandør med 10 server hosting centre i Danmark.

Verinet hoster mere end 2 millioner brugere på OPEN SOURCE PLATFORM. Fordelen for virksomhederne er at software og opdateringer er gratis. Der betales kun for support og undervisning.

Verinet tilbyder markedets mest attraktive udviklingsløsninger til udviklere og programmører som ønsker fuld kontrol over hele forløbet fra idé til installation.
Med JBOSS er denne løsning oven i købet verdens mest anvendte JAVA udviklings platform.

Bemærk Verinet kun leverer gennem vore forhandlere.

FÅ MARKEDETS MEST ANERKENDTE JAVA PRODUKTER INDENFOR OPEN SOURCE OG LINUX  FRA JBOSS

Med JBOSS og REDHAT har Verinet en førerposition på markedet for Open Source løsninger med bl.a. Linux operativsystemer, JAVA J2EE udviklingsværktøjer, SOA løsninger, CMS/CRM produkter og portalløsninger. Verinet er Danmarks mest udbredte server hosting og outsourcing leverandør med 10 server hosting centre i Danmark og sikrer dig den bedste ydelse af JBOSS Appliances direkte på DIX - det statslige danske Internet knudepunkt.

JBOSS JAVA J2EE SOFTWAREUDVIKLING

JBOSS ENTERPRISE MIDDLEWARE SUITE (JEMS) er verdens mest benyttede Open Source JAVA applikationsserver produkt. Det er en Open Source J2EE (Java 2 Enterprise Edition) / Java EE platform beregnet til nem udvikling af f.eks. web services, portaler, CMS, CRM og e-commerce produkter. J2EE servere koster rigtig mange penge, mens JBOSS er gratis.

JBOSS er nr. 1 i verden og konkurrerer på markedet på lige fod med dyre systemer som Microsoft, IBM og BEA. Ofte fremhæves Jboss i test som værende den platform med mest fremtid indbygget fordi at alle kommende teknologier nemt implementeres. Som platform er JAVA mere modent og udbredt end f.eks. Microsoft's dot.net. JBOSS ejes i dag af REDHAT som er markedsførende indenfor Linux operativsystemer og Open Source løsninger.

Som ægte alternativ til dyre monopoliserede proprietære højpris softwarestakke er JBoss Enterprise Middleware System (JEMS™) den mest omfattende Open Source løsning med plug-and-play komponenter. Dette giver mere fleksibilitet og frit valg med hensyn til de teknologier man ønsker at anvende.

Virksomheder kan nemt installere JEMS produkter i dag og tilpasse sin IT infrastrukur som ønsket i fremtiden fordi JBoss er så fleksibelt. JBoss JEMS inkluderer allerede markedsledende Open Source teknologi såsom JBoss Application Server, Hibernate, JBoss Portal, JBoss Cache, JBoss Eclipse IDE og Apache Tomcat samt mange flere du kan læse om herunder.

JBoss kendes og støttes og understøttes af de fleste førende virksomheder både indenfor hardware og software. Verinet har leveret mange løsninger til udviklere, staten, virksomheder, universiteter og institutioner baseret på JBoss, TOMCAT og mange forskellige SQL databaser.

JEMS SOA ER DEN NYE OPENSOURCE PLATFORM FOR SOA
(SERVICE ORIENTED ARCHITECTURE) FRA JBOSS

Siden 2001 har de anerkendte standarder for SOA såsom JAVA EE og WEB SERVICES givet mange nye faciliteter, koncepter og muligheder for implementering af SOA i enhver organisation.

JBoss Portal, JBoss Business Rules, JBoss Messaging, JBoss JPBM og JBoss ESB (Enterprise Service Bus) er et godt eksempel herpå. Med JBoss samarbejde med Microsoft og andre af de største aktører på markedet er der ingen tvivl om at de mest udbredte standarder og koncepter for SOA kommer fra JBoss.

Læs mere om JBOSS SOA her

 

JBOSS, REDHAT & VERINET har mange 3i1 fordele:
Open Source og åbne standarder JBoss AS is J2EE 1.4 certificeret og har en økonomivenlig open source licens der gør JBoss gratis at downloade, bruge, modificere, udvikle i og videredistribuere.
Verdens stærkeste J2EE applikationsserver
JBoss Applikation Server er nr. 1 på verdensplan er J2EE certificeret platform for udvikling, implementering af enterprise Java servere, webservices og portaler. JBoss er samtidigt den mest facilitetsrige.

EJB 3.0... Enterprise Java har aldrig været nemmere. JBoss inkluderer support for Enterprise Java Beans (EJB) 3.0 som er er designet for en dramatisk reducering af enterprise Java programmerings modellen.
Nr. 1 med integreret understøttelse af de mest anvendte teknologier JBoss er verdens mest anvendte udviklingsplatform foran teknologier leveret af Microsoft, IBM og BEA. JBoss integrerer bl.a. Hibernate, Apache Tomcat, EJB 3.0, and JBoss Cache
Enkelhed, ikke kompleksitet JBoss AS giver udviklere mulighed for at starte nemt og hurtigt. Med support for EJB 3.0 giver JBoss en bro til fremtidssikrede Enterprise programmeringsmodeller. Brugervenligheden og enkeltheden er gjort tilgængelig på verdens mest udbredte Enterprise grundlag.
Clustering og sikkerhed JBoss AS tilbyder clustering, fail-over, load balancing og distribueret brug, som er krævet for store skalerbare enterprise applikationer.
Partnerskab med Danmarks førende Server Hosting og outsourcing leverandør Verinet leverer gratis planer for implementering/migrering/opdatering, testservere, certificering, forhandlerpakker for udviklere, outsourcing, server hosting, support, rådgivning og undervisning.
Landsdækkende forhandlernet af udviklere og rådgivere Verinet har indgået partnerskaber med nogle af Danmarks førende virksomheder indenfor implementering, udvikling og rådgivning. Disse henviser vi til på telefon 32177777.
Høj ydeevne med imponerende referencer Kundelisten tæller nogle af Danmarks og verdens største virksomheder som benytter JBoss som strategisk platform for web services f.eks. HP, Apple, BBC, Intel, Siemens samt en lang række førende portaler, banker, universiteter, forlag, ingeniørvirksomheder, softwarevirksomheder og ikke mindst det offentlige med en lang række regeringer, ministerier, styrelser og institutioner.

JBOSS JEMS JSP TOMCATJBOSS SLÅR IBM, BEA & MICROSOFT

I mange nye undersøgelser bl.a. fra analysevirksomheden BZ Research benytter langt flere virksomheder på verdensplan i dag JBoss sammenlignet med produkter som Microsoft, IBM og BEA.

"Først så vi minicomputeren tage over fra de store datamaskiner. Herefter kom pc’en. Og i slutningen af 90’erne slog Internettet så igennem med et brag. I denne højkonjunktur er jeg overbevist om, at open source bliver et af de hottest fænomener" - siger Marc Fleury, som ikke blot er én af verdens førende open source eksperter, men også grundlægger af virksomheden JBoss.

"Med JBoss og RED HAT står Verinet som Danmarks mest udbredte outsourcing og server hosting center stærkest i konkurrencen om det hastigt voksende marked for udvikling til staten og de mellemstore og største virksomheder.

Efter RED HAT's overtagelse af JBoss har vi markedets stærkeste services og portefølje for LINUX og OPEN SOURCE. På det stærkt voksende CMS marked har vi ligeledes en førerposition, idet vi er de eneste som leverer de 5 mest udbredte OPEN SOURCE CMS systemer med en hvilken som helst SQL database kunden ønsker" - siger Verinet's salgsdirektør adm. direktør Steen Clausen.

JBoss JEMS produkt matrix
Application Servers JBoss Application Server
JBoss Web Server
Apache Tomcat
Object/Relational Persistence Hibernate
Portal Platform JBoss Portal
Business Process Management &
Business Rules
JBoss jBPM
JBoss
Rules
Object/Data Cache JBoss Cache
Distributed Transaction Management JBoss Transactions
Enterprise Messaging JBoss Messaging
Development Tools JBoss Eclipse IDE

JBoss udvikler og sponsorerer mange Open Source Plug-and-Play projekter på markedet.
her nævnes de mest kendte:

JBoss Component Description
EJB 3.0 EJB 3.0 container.
JBoss Seam A framework for integrating EJB3 and JSF component models with AJAX
JBoss Microcontainer A lightweight container for managing POJOs, deployment, and configuration
JGroups Reliable IP multicast framework
JBoss AOP Aspect oriented programming framework
NHibernate The persistence service for the .NET framework
Hibernate Annotations EJB 3.0 annotations for Hibernate
Hibernate EntityManager EJB 3.0 API for Hibernate
Hibernate Tools Hibernate tools for JBoss Eclipse IDE
JBoss Remoting API for network-based invocations
JBoss Web Services J2EE compatible Web services support
JBoss Mail Server SMTP/POP mail server
JBossMQ Java Message Service within JBoss AS
JBoss Profiler JBoss Profiler is a log based profiler using the JVMPI system
Javassist Java bytecode manipulation
JBoss Clustering Clustering and HA for JBoss AS
JBoss IIOP Corba IIOP for JBoss AS
JBoss JCA J2EE Connector API for JBoss AS
JBoss JMX Java Management Extensions for JBoss AS
JBoss JTA Java Transaction API for JBoss AS
JBoss Security JAAS security framework for JBoss AS
Andre JBoss projekter kan nævnes:

Som det fremgår af ovenstående har JBoss alene et stort produktprogram.

Nyhed: Efter Redhat's overtagelse af JBoss (april 2006) udvides programmet og RedHat produkter passer perfekt til JBoss og omvendt.

JBOSS DISTRIBUTØRJBOSS UDDANNELSE OG CERTIFICERING

Ønsker du at blive JBoss certificeret JBoss udvikler/rådgiver, rådgiver, webudvikler eller administrator kan Verinet tilbyde en Fasttrack certificering.

Certificeringen leveres af Verinet og JBoss og omfatter undervisning, undervisningsmaterialer, videoer, testservere og referencekontrol.

Verinet tilbyder endvidere alle partnere gratis certificering som PREMIUM SOLUTION PROVIDER - en certificering som giver kvalificering som rådgivnings ekspert indenfor outsourcing, server hosting, co-location.

Dine JBoss løsning kan også certificeres og godkendes som applikation du videresælger med godkendelse fra JBoss og som sikrer optagelse i JBoss løsningskatalog. 
Læs mere her (Åbner en PDF FIL)

JAVA UDVIKLING MED ADGANG TIL INTERNET INDUSTRIEN I DANMARK

JBoss produkterne er unikke med hensyn til udvikling af enhver opgave. VERINET sørger for resten. Alle Verinet produkter hoster vi på DIX - det danske Internet knudepunkt.

JBOSS OPEN SOURCEHer har du adgang til vore gateways som indbefatter Hosted SQL/XML faciliteter fra Microsoft, Oracle, IBM, MySQL, Postgres og mange flere. Derudover avancerede faciliteter såsom SMS, E-MAIL-TO-SMS, FAX, IMAP/POP3 og SMTP servere, Broadcast e-mail servere, Virusscanning, Hackerkontrol, Backup servere, NAS Servere og meget mere. Derudover er DIX den mest attraktive løsning for serverhosting og outsourcing, fordi trafikken er gratis og alle internationale forbindelser er tilstede. Derudover er en server på DIX den mest centrale serverplacering du kan få, naturligvis med maksimal driftsikkerhed.

DE FRIE OG ÅBNE SYSTEMER ER VEJEN FREM

"Closed Source kan være udmærket, men hvis du sammenligner har OPENSOURCE langt flere faciliteter, ekstra programmer, gateways, integrationsmuligheder m.v. OPEN SOURCE løsninger er rent faktisk førende på markedet med ca. 65% markedsandel og er i tests ofte langt bedre anbefalet.

De lukkede systemer vil formentlig MEGET SNART komme med Open Source fordi udviklingen af produkterne går hurtigere og det er det markedet vil ha, men så har de store tabt flere udviklings år i forhold til Jboss der forbliver markedsleder standard og synonym for Open Source Java" - slutter Steen Clausen.

Links til succes med JBOSS og VERINET:

Andre nyttige links:
Struts | Hibernate | Ant | Maven | XDoclet | Velocity | Tomcat
Geronimo | Orion | Eclipse | Log4j | Commons Logging | Junit

REDHAT LINUX OPEN SOURCE PRODUKTER

Linux RedhatVerinet leverer JBoss på en lang række LINUX servere og operativsystemer. Red Hat Enterprise Linux er verdens mest benyttede open source enterprise værktøjer og applikationer.

Red Hat Enterprise Linux AS er den ultimative løsning for datacentre, den kan supportere op til 8 CPU'er og er som den eneste Linux-distribution blevet certificeret af DISA (US Defence Information Systems Agency).

  • Red Hat Enterprise Linux AS er certificeret til systemer udviklet af bl.a. Dell, HP og IBM.
  • Red Hat Enterprise Linux ES til virksomheder er tilpasset fil, print, mail, web og forretningsapplikationer. Den giver den stabilitet, performance og understøttelse der behøves. Red Hat Enterprise Linux ES giver den samme understøttelse som AS, men er designet til mindre systemer med op til 2 CPU'er og 4GB hukommelse.
  • Red Hat Enterprise Linux WS er klient/desktop-medlemmet af Enterprise-familien, den er ideel til klient-servergruppering, og er fuldt kompatibel med de andre Enterprise-versioner. Den indeholder ikke helt så mange serverapplikationer som man finder i AS og ES, men understøtter op til 2 CPU'er og 4 GB hukommelse.

Verinet ER OPEN DOCUMENT OG OPEN SOURCE SOLUTION PROVIDER

J2SDK 1.4 Jva TechnologyVerinet benytter i stort omfang OPENSOURCE løsninger i både vor produktion og i vor udvikling af nye produkter og BÅDE indenfor MICROSOFT og LINUX verdenen. Derfor tilbyder Verinet også integration af alle dokumentformater og systemer så man kan benytte systemer fra begge platforme. Verinet har endvidere leveret en del systemer til staten hvor filformater er dynamisk genereret med f.eks. OPEN DOCUMENT, PDF, WORD, XHTML, JPG m.v.

OPENSOURCE har den fordel at det er gratis og at du til enhver tid kan ændre direkte i kildekoden hvilket åbner for en fleksibilitet som ingen andre systemer kan præsterer. Der er en større udvikling indenfor OPENSOURCE end indenfor kommercielle produkter.

FÅ LANDSDÆKKENDE ROBUST JAVA OPEN SOURCE UDVIKLING MED J2EE, EE 5.0, JSP, AJAX, EJB, HIBERNATE OG TOMCAT TEKNOLOGI HOS VERINET

Med J2EE kan du hurtigt udvikle robuste applikationer. De fleste kunder ligger i vore J2EE MILJØER hvor vi har clustering og 4 processormaskiner til afvikling af J2EE systemer. Vi har mange års erfaring med J2EE Application Development Framework eller J2EE for Mobile Application Development. Vi udvikler design, migrerer, implementerer tilpasser og integrerer løsninger til enhver SQL platform.

Indenfor JAVA er vi partnere med SUN som har frigivet JAVA som OPEN SOURCE teknologi. Verinet leverer Open Source eller Licens teknologier baseret på: Tomcat, Struts, EJB, JSP, JMS, Servlet, J2EE,
Java EE 5, Jini, AJAX, JXTA, Open ESB, JSF, Glassfish, MySQL, XML, Flash og kan tilbyde direkte produktion af f.eks. ADOBE PDF filer on-the-fly samt 100% integration med OPEN DOCUMENT, OPENXML m.v. Som JBoss / HIBERNATE Partner tilbyder vi udvikling i JBoss Application Server og med HIBERNATE har du nogle af de bedste værktøjer til udvikling. Verinet har her flere udviklingsplatforme og server som sammen med cluster teknologi sikrer missionskritisk drift.

FÅ DANMARKS MEST UDBREDTE SERVER HOSTING / OUTSOURCING UDBYDER MED SIKKERHED OG LANDSDÆKKENDE SUPPORT, SERVICE OG UNDERVISNING

Verinet har siden 1992 udbudt outsourcing og serverhosting igennem vore partnere og har derfor haft daglig omgang med installation, support og opdatering m.v.

JBoss Clustering og Mirror systemer: indhent pristilbud på server clustering med m/u dobbeltprocessorer, disk mirror systemer, NAS lagre og 19" servere m. indtil 100 Terabyte lagringsplads.

Disksystemer samt RAID 0,1,5 og RAID 10 systemer: Vi leverer de førende Raid systemer for den hurtigste datalagring med f.eks. flere arrays af hver 14 diske med simultan skrivning og topsikkerhed.

Derfor er du i gode hænder, når du vælger en internetløsning fra Verinet.

Ring 32177777 att. lokal 298 for et specificeret tilbud m.v.

JBOSS APPLIANCES MED RAID1-5, LINUX, MYSQL, TOMCAT, HIBERNATE, FIREWALL M.V.

Med JBOSS Server hosting leverer Verinet JBOSS APLLIANCES som er en komplet installationa f hele JBOSS porteføljen. Dette tager ca. 30 timer hvis du selv vil installere pakken og har omfattende kendskab til sikkerhed m.v. Verinet leverer og certificerer servere selvom disse leveres ud til kunden selv. JBOSS APPLIANCES leveres pt. med SUPERMICRO, HP, IBM OG DELL 1U RackServere beregnet for rackhosting. Fordelen ved outsourcing af udviklingen er at man netop udvikler direkte på DIX, det danske Internet knudepunkt i Danmark hvor der er adgang til JBOSS Gateways og meget mere.
 

REDHAT JBOSS PARTNER PRISLISTE

Varenr: Beskrivelse: Pris:
JP1010

Remote installation af Standard JBOSS løsninger

1.500,00
JP1012 Onsite installation af Standard JBOSS løsninger 2.500,00
JP1020 JBOSS Klippekort for support max. 10 timer 6.995,00
JP1022 JBOSS telefonisk support første opkald max. 30 min. 995,00
JP1030 JBOSS telefonisk support pr. efterfølgende påbegyndte 10 min. 195,00
JP1032 JBOSS onsite klippekort med 8 timers tilkaldevagt max. 10 timer onsite 9.995,00
JP1034 JBOSS onsite hjælp pr. påbegyndte time første time 1.400,00
JP1036 JBOSS onsite hjælp pr. påbegyndte time efterfølgende 995,00
JP4001 JBOSS grundkursus 5 timer 6.500,00
JP4002 JBOSS udvidet kursus 5 timer 8.500,00
JP4060 JBOSS Remote Services med tekniker pr. time første time 1.400,00
JP4062 JBOSS Remote Services med tekniker pr. efterfølgende time 995,00
JP5001 JBOSS Remote udvikling pr. time - alle områder 995,00
JP5004 JBOSS Remote udvikling pr. time - klippekort 10 timer 8.995,00
JP5010 JBOSS Onsite udvikling pr. time - alle områder 1.400,00
JP5011 JBOSS Onsite udvikling pt. time klippekort 10 timer 10.000,00
JP6000 JBOSS Oprettelse af SERVICE ABONNEMENT 2.500,00
JP6005 JBOSS SERVICE ABONNEMENT pr. år 18.000,00
JP7000 JBOSS DANMARK SERVER ABONNEMENT oprettelse 2.500,00
JP7001 JBOSS DANMARK SERVER ABONNEMENT pr. år 18.000,00

JBOSS APPLIANCES SOM ER CERTIFICERET AF VERINET INCL. ONSITE SERVICE HOS KUNDEN ELLER I ET SERVER HOSTING CENTER I DANMARK

JP8001 JBOSS SERVER APPLIANCE (ex. server der selv leveres) inkl. JBOSS, JBOOS TOOLS, JBOSS MAGNUM - alle øvrige produkter/pakker/patches og konfigurationer, LINUX, TOMCAT, BACKUP, PHP, FIREWALL, RAID1 eller 5 installation 5.500,00
JP8002 JBOSS LIVE CLUSTERING FOR 2 CPU APPLIANCE LICENS (ex. server) 6.500,00
JP8003 JBOSS LIVE CLUSTERING FOR 3 CPU APPLIANCE LICENS (ex. server) 10.500,00
JP8004 JBOSS LIVE CLUSTERING FOR 4 CPU APPLIANCE LICENS (ex. server) 14.500,00
JP8010 SUPERMICRO JBOSS 1U SERVER APPLIANCE incl. 3,4 GHZ Zeon, 2x400GB Raid 1 (Plads til 4x500 GB hotswap Raid5 i front), 1 GB RAM 15.000,00
JP8020 HP JBOSS 1U SERVER APPLIANCE incl. 3,4 GHZ Zeon, 2x400GB Raid 1, 1 GB RAM incl. varenummer JP8010 20.000,00
JP8030 IBM JBOSS 1U SERVER APPLIANCE incl. 3,4 GHZ Zeon, 2x400GB Raid 1, 1 GB RAM 21.000,00
JP8040 DELL JBOSS 1U SERVER APPLIANCE incl. 3,4 GHZ Zeon, 2x400GB Raid 1, 1 GB RAM 16.000,00
Priser er ex. moms. Priserne varierer eller typisk kan man for samme priser få højere CPU hastighed og harddisk kapacitet. Bemærk JBOSS LIVE APPLIANCE ikke behøves for udvikling, der er alene for drift af færdige web services hvis dette ønskes for højeste datasikkerhed.
 

BESTIL JBOSS MØDE, UDVIKLING; TILBUD, UNDERVISNING, CERTIFICERINGER ELLER JBOSS SERVERE M.V.

JEG ØNSKER:*

(Vælg en eller flere af de ønskede services ved at hold CTRL control nede samtidigt)
NAVN:*
FIRMANAVN:
NUVÆRENDE FORHANDLER:
(Er du selv udvikler eller forhandler bedes du oprette dig selv i START menuen)
TELEFON:* Vi ringer i dagtimerne fra 9-16:00
E-MAIL ADRESSE:*

Herunder kan du stille spørgsmål, få yderligere priser/tilbud, skrive ros/ris m.v.
Vælg...........: eller
 

 

VERINET OPEN SOURCE JAVA
OG TEKNOLOGI PARTNERE:

Linux Redhat J2SDK 1.4 Jva Technology

ALFRESCO OPENSOURCE CMS

Trifork logoJPublish Title   Apache Geronimo logo
IBM logo
National Instruments BEA logoSuSE
CAS/ONCE logoKingdeeObjectWeb logo
Java profiler JProfiler
Tmax logo Tongtech logo
Novell logoJetBrains logo


(C) COPYRIGHT 1992-2010 BY VERINET
JBOSS™ IS A REGISTRATED TRADEMARK OF JBOSS/REDHAT
NÆRMESTE FORHANDLER ANVISES PÅ 32177777
ER DU FORHANDLER KAN DU OPRETTE DIG I STARTMENUEN.
 

Forfatter/Kilde: Steen Clausen | Oprindelsesdato: 22.06.2003 | Sidste opdatering 02.04.2006

GÅ TIL FORSIDE