KØBENHAVN: 7020 2200
ODENSE: 32177777
ÅRHUS: 32177777

SERVER CARE FOR SERVERHOSTING BASERET PÅ IBM, HP, DELL, SUN OG SUPERMICRO HOSTING SAMT MICROSOFT, LINUX OG OPEN SOURCE SYSTEMER


Missiknskritisk Hosting SE MISSIONSKRITISK DRIFT & HOSTING MED SERVICEAFTALER

 

SERVER CARE FOR MISSIONSKRITISK SERVER HOSTING

Med et SERVER CARE abonnement overvågner Verinet server(e) og software og foretager de fornødne opdateringer, patching og vedligehold.

Kunden overlader den daglige drift af et eller flere IT systemer Verinet som har mange 18 års ekspertise med installation, drift og overvågning af servere.

Verinet foretager efter manuel vurdering de fornødne forbedringer, opdateringer og justeringer der skal til således, at den software der er installeret på serveren, kan bruges optimalt.

HOSTING MED SERVER CARE GIVER SIKKERHED, STABILITET & HØJ YDEEVNE

SERVER CARE er et overvågningssoftware som kan måle på forskellige aktive og passive processer i et Windows, Linux eller UNIX miljø. Når en server eller en proces går ned kan dette ske af flere årsager og der er ofte nogle forudgående indikationer eller adfærd som kan måles med SERVER CARE. Verinet ikke tilfreds med at genstarte en proces eller server. SERVER CARE vil finde ÅRSAGEN til fejlen.

Verinet udarbejder på baggrund af kundens information en ressource profil. Dette kræver at kunden følger Verinet's råd og vejledning herunder evt. krav om opdateringer og evt. andre tiltag som kan give den fornødne ydelse som afstemmes efter det aktuelle behov.

SPAR EN ELLER FLERE ÅRSLØNNINGER MED SERVER HOSTING CARE

Med SERVER CARE er du altid UP2DATE og undgår nedetid som følge af sikkerhedshuller, hacking og medarbejder sabotage/tyveri. Dette kan normale IT medarbejdere uanset hvor dygtige de er ikke konkurrere med. Dels fordi Verinet har en stor erfaring og SERVER CARE automatiserer de fleste processer indenfor moderne drift i et IT Outsourcing og Server Hosting Center. Spar penge på driften og opnå Missionskritisk drift samtidigt med at sikkerheden er i højeste klasse. 

HOSTING MED SERVER CARE GIVER EFFEKTIV OVERVÅGNING

SERVER CARE giver en forbedret drift af missionskritiske server løsninger hvor der er fokus på sikkerhed, stabilitet og ydeevne.

 • Undgå nedetid som følge af sikkerhedsbrister, hacking, virus og andre trusler

 • Få ultimativ oppetid fordi du ikke længere behøver at reboote og ALT er UP2DATE altid

 • Et effektivt tidligt alarmeringssystem (Pre-Failure Warning System) for 19" hardware udstyr såsom servere, routere, appliances og teknisk hardware.

 • SERVER CARE er markedets eneste aktive hardware overvågning af en servers CPU, blæsere, batterier, raid konsistens, diske, ram, datalagringssystemer og strømforsyninger m.v.

 • Der kan overvåges med markedets eneste audio overvågning med bl.a. mikrofon for analyse af lydadfærd på diske, sinus kurver analyser i udsvinget på blæsere m.v.,

 • Nem remote hardware administration

 • SERVER CARE giver adgang til køb af SERVER CARE timer med indtil 50% rabat hos Verinet.

 • SERVER CARE understøtter Windows og Open Source systemer herunder de fleste Linux og Unix distributioner, Virtualisering (VMWARE/Microsoft/Xen m.fl.) VPN, SSH, SQL Server, Streaming, CMS systemer m.v.

 • SERVER CARE giver adgang til landsdækkende IT Beredskab remote og onsite i 10 danske server hosting centre

 • SERVER CARE har bl.a. RSS feed for overvågning af alle hardware processorer og disse kan f.eks. vises på HTML sider på et domæne eller vises på håndholdt udstyr og mobiltelefoner

 • SERVER CARE kan overvåge alle software processer i et operativ system, herunder disksystemers integritet, CPU forbrug, ventetider for klienter, SQL database forbrug, ram forbrug og mange andre standard processer. (Option)

 • Verinet understøtter overvågninger og målinger med grafik direkte på MSSQL, Oracle, MYSQL, Interbase, SAP, PostgreSQL og Sybase. (Option)

 • Verinet kræver at et domæne hostes hos Verinet, således at DNS ændringer kan laves hurtigt. Såfremt Verinet ikke hoster DNS, skal Verinet have adgang til kundens DNS styring. Verinet kan udføre DNS ændringer i forhold til subdomæner, SPF, RDNS og generelle DNS faciliteter.

 • Der kan tilknyttes en freelance eller fuldtidsansat kontaktperson hvorefter der kan gives oppetidsgaranti for selve sofwaren også. Dette sker ofte i kombination med Virtualisering, Clustering og Skandinaviens ældste Remote Backup. 

 • Oppetidsgarantien for softwaren kan ikke gives medmindre der ler købt redundans. Standard er på 99,7% med tillæg for 99,9%, 99,999% og 100% såfremt der benyttes ip, power & clustering failover løsning på 2 lokationer.

SERVER HOSTING MED LIVE OPDATERINGER UDEN REBOOT MED UP2DATE HOSTING

Verinet tilbyder UP2DATE SECURE HOSTING Server Hosting abonnement under Server Care der betyder, at du ikke længere behøver at genstarte servere 18-26 gange om året. Tillige er du altid sikker på, at HVER GANG der kommer en opdatering, så opdateres der straks på dine servere. Man kan indstille SERVER CARE således at der et vist antal timers forsinkelse på opdateringer, således man undgår evt. fejl ved opdateringer. Med en tillægspris fra 129 kr. pr. server er der tale om attraktive missionskritiske løsning - også på prisen. Se mere her.

Uden SERVER CARE vil du være i risikogruppen for at blive hacket fordi du vil vente med at opdatere specifikke pakker eller fixes ca. 1 gang om måneden. Og mange opdaterer i regelen kun når der er nye KERNE opdateringer med op til flere års mellemrum. I den tid fra pakken eller løsningen bliver lanceret frem til en bundle af sikkerhedspakker fremkommer kan uvedkommende vinde adgang til din server. Såfremt du ikke ønsker denne risiko er SECURE HOSTING løsningen. SECURE HOSTING understøtter Virtualiserig og Cloud Computing.

Kontakt Verinet for nærmeste forhandler på telefon 32177777 lokal 280 for yderligere information.
Verinet Danmark er eneubyder på det danske marked af Servercare og IT Beredskab.


SERVER CARE kan kombineres med f.eks.:

Kontakt Verinet for specificeret tilbud på telefon 32177777.


HOSTING LØSNINGER FOR MISSIONSKRITISK DRIFT OG HOSTING SIKKERHED

Alle anførte ydelser følger Verinet's almindelige salgs- og leveringsbetingelser med evt. tillæg.
Priserne fremgår på server hosting siden: http://verinet.dk/serverhosting.htm

Verinet ® (R) er et registreret varemærke tilhørende Verinet Hosting.