Hosting UP2DATE Forhandlernyt NR. 73 med Miljøcertificering, Dell, Equallogic, 3Par,
Gratis VMware ESX og ESXi og fokus på Raid6, HP & SAN løsninger

 

KØBENHAVN: 7020 2200
ODENSE: 32177777
ÅRHUS: 32177777
FAX: 7022 2216

VELKOMMEN TIL VERINET HOSTING CENTER FOR CO-LOCATION, RACKHOSTING & IT OUTSOURCING & BUSINESS BUILDING

HOSTING

UP2DATE INFORMATION OM IT OUTSOURCING, HOSTING & COLOCATION

Miljømærket for Grøn Hosting vinder frem med EcoGreen


Verinet har indgået aftaler som vedr. miljøcertificeringen indenfor hosting branchen indenfor EU.

Det samlede mål er ikke mindre end reducering af 300 millioner tons C02 og målgruppen er alle datacentre og private husholdninger med software som faktisk er i stand til at give de lovede besparelser.

Verinet tilbyder GRATIS software til private og certificeringsløsninger til virksomheder og hosting centre.

Under "Climate Savers Computing Initiative" arbejder Verinet med den danske del af certificeringen der hedder EcoGreen og er et varemærke for grønne virksomheder som har opnået denne certificering.

Certificeringen er omfattende men Verinet's del omhandler alene hosting branchen der giver en række profileringsmuligheder specielt i forbindelse med FN Klimakonferencen i København hvor Verinet vælger 5 forhandlere som repræsenterer branchen med de kommende bud på nedbringning af CO2 udledning og besparelser på energibudgettet. Disse eksempler eksponeres i hele verden.

Det forventes endvidere, at et folketingskrav vil kræve at hosting udbydere (og mange andre brancher) skal dokumentere den præcise CO2 udledning. EcoGreen er Danmarks eneste certificeringsmulighed som understøtter dette.

Med ovenstående certificering og anvendelse af den tilhørende teknologi, kan alle virksomheder dokumenteret og certificeret reducere sit energiforbrug med indtil 90% og tillige selv bestemme fra hvilken leverandør og energikilde (f.eks. Vind, Planteolie, Sol eller Vandkraft)

 De foreløbige leverandører er DONG og Vattenfal men der er tilkendegivelser fra 8 EL-leverandører i Norden som kommer med i ordningen.

Verinet leverer den gratis software EDISON som minimerer CO2 udledningen i private hjem og ECOGREEN software der nedbringer energiforbruget indenfor IT og Hosting Center miljøer.

Læs mere og om bliv certificeret her

Verinet Hosting er udnævnt til Dell Hosting Partner

Hosting med DELL POWEREDGE

Dell har udnævnt Verinet som Dell Certificeret Partner under Partner Direct programmet hvor Verinet har sikret sine forhandlere en god position indenfor Hosting med Dell's Rack Server og Storageprodukter.

Michael Dell har før forvandlet markedet og gør det igen med Hosting & distributørlinier for kompetente forhandlere. Aftalen omfatter produktsortimentet herunder:

● Dell PowerEdge Quadcore BladeServer M600, M605 og M1000 med AMD og Intel processorvalg

● Dell PowerEdge Quadcore RackServer med AMD og Intel processorvalg

● Dell SAN & Storage løsninger herunder PowerVault, EqualLogic og EMC SAN løsninger.

Steen Clausen udtaler: "Med Dell har vi en stærk partner i markedet, både indenfor miljøvenlige servere, storageprodukter og virtualisering.

Virtualiseringsprodukterne som Verinet har er baseret på VMWare, Virtual Iron, Citrix Xensource og Microsoft HyperV.

Aftalen omfatter adgang til problemfri human support og levering af produkter DIREKTE fra lager til nogle markeds-skabende priser til normale fragtpriser.

Dell's produkter har vundet mange priser og produktlinien er unik bl.a. også i logistikken med en kasse til det hele.

Steen Clausen forsætter: "I dag er der efterhånden fokus på miljo og strømreduktion for reducering af CO2 og besparelser på strøm regningen.

Dell er et af de produkter som supporters af ECOGREEN hvor at det er muligt at indkøbe "grøn strøm" og få en komplet styring af omkostninger til strøm og vedligehold af store datamængder. Dell's EnergySmart teknologi bidrager hertil.

Af danske referencer er bl.a. Kraks, Lundbeckfondet, BaneDanmark, Århus Universitetshospital, Lind & Risør og Københavns Kommune.

Se mere på forsiden af www.verinet.dk


 

VMWARE Hypervisor Foundation Infrastructure ESX+ESXi gratis


VMWARE HOSTING CENTER

Verinet har siden 01.04 haft stor succes med at levere VMWARE Hypervisor ESXi eller ES X ganske gratis og kunden sparer dermed henholdsvis 2.295,- eller 16.995,-

Verinet leverer VMWARE ESXi eller ESX helt gratis i seneste version.

Det er IKKE nogen kampagne med en begrænset levetid men et resultat af Verinet's satsning på VMWARE som det førende virtualiseringsprodukt.

Siden Verinet's satsning på VMWARE i begyndelsen af 2001 har Verinet fået mere end 300 kunder der benytter VMWARE i sin løsning hos Verinet.

Eftersom der er GRATIS frit valg i mellem ESXi og VMWARE ESX med Infrastructure Foundation tiltrækker Verinet de fleste mellemstore og store hosting kunder.

Med sidstnævnte opnås den bedste infrastruktur teknologi til at realisere besparelser på server konsolidering lokalt på eget LAN og i alle Verinet Server Hosting centre.

VMware ESX Foundation gives gratis KUN! hos Verinet. Spar 16.995,-

VMWARE Gratis Pakken indeholder:

● VMware ESX 3.5 og VMware ESXi 3.5
● VMware Virtual Machine File System (VMFS)
● VMware Symmetric Multi Processing (vSMP)
● VirtualCenter Agent
● VMware Consolidated Backup
● VMware Update Manager
● 3R Management Demo i 60 dage
● Platespin demo i 30 dage

Med dette tiltag bortfalder ethvert argument for ikke at anvende VMWARE. Ordningen er gældende for alle kunder med outsourcing kontrakt.

Læs mere om virtualisering på:
www.verinet.dk/virtualisering.htm
www.verinet.dk/virtuel-server.htm
www.verinet.dk/vmware for prisliste

Verinet's IP2IP netværk giver hosting trafik til 0 øre for DK trafik og 49 øre udland.


Verinet's netværk er nu også i Level3 med Tier1 båndbredde på 100 GBIT og dermed er Verinet's netværk repræsenteret på i alt 307 (næsten alle) faciliteter i USA, herunder alle væsentlige knudepunkter og ikke mindst næsten ALLE af verdens største udbydere. I Danmark kan vi giver priser på 0 øre for DK trafik og 49 øre for udland.

Sidstnævnte har sammen med teleselskaberne 95% markedsandel. Enhver kunde med behov for VOD, Video, TV & E-Learning samt VideoStreaming kan derfor drage nytte af Verinet's IP2IP og Dynamiske Cache netværk som er markedsførende. Til dem som undrer sig over skiftet fra Speedera/Akamai som dansk forhandler - ligger forklaringen i ovenstående. Akamai løsningerne kører dog videre for dem som ønsker dette. Se Colocation i 39 lande med 73 datacentre verinet.dk/co-location.htm
Verinet har dermed opnået direkte adgang til disse imponerende netværk uden fra følgende:

● 9 ud af de verdens 10 største fiberselskaber
● 19 af de 20 største teleselskaber
● 18 af de 20 største hosting selskaber
● 9 af de 10 største Internetudbydere og tillige
● de 5 største trådløse udbydere.

Dette faktum gør Verinet til en naturlig partner for Cloud Computing, Globalisering, Outsourcing og Colocation over hele verden.

Med intelligent IP lokalisering kan trafik fra de enkelte lande sendes til servere i de enkelte lande hvorved der kun betales lokal pris. Har du f.eks. en server i USA kan denne trafik ovenikøbet være 100% gratis, hvor der kun betales for kredsløb og husleje. 


RackServer med 12 diske pr. server inkl. Raid 5+6+10.

Få 50-75% rabat inden 12.09.08:

Fujitsu-Siemens Hostingcenter løsninger er unikke i sin skalerbarhed og funktionalitet.

F.eks. kan ovenstående RX300 model have både 3½ og 2½ og indtil 12 drev i 1 server med Raid 1,5, 6 og 10 i en og samme rack server, hvilket er unikt blandt alle mærker. Prisen er fra kun 6.338,- med 12 drev, Intel Quad Core 2,5GHZ, 2 GB Ram, 2PSU og Remote Management.

Med RX200 får man en kosteffektiv 1U server med hele 4 drev, dobbelt PSU, Remote Management og Raid 5 m.v. for kun 9.795,-

Foruden BLADE SERVER koncepter er der mange andre tilbud se på forsiden af
www.verinet.dk om 19" RackServer & Blade Server Hosting

Antivirus for Exchange, Postfix, Sendmail & Lotus

Verinet udvider sikkerheden
med 3 nye producenter
og helt unikke faciliteter:

Verinet er eneste danske leverandør som leverer dig scanning fra hele 3 leverandører nemlig Symantec, Trend og CA. Disse 3 er alle førende leverandører. Derfor er sikkerheden bedre hos Verinet. Har du MS Exchange server koster servicen kun 10.000,-/årligt. For enkelte domæner fra 49,- pr. måned.

Se Verinet TOTAL Protection

Tag samtidigt backup af dine servere, emails billeder, videoer og mobile klienter i din virksomhed. Med REMOTE BACKUP kan du lave backup/restore hvor som helst og når som helst. Løsningen anvendes af ca. 10% af vore kunder og opfylder bl.a. forsikringsbestemmelser m.v. Få sikkerhed med virusscanning eller benyt servicen som en ubegrænset Internet Harddisk.
 
Se på IP Backup & RAID

SSL er krav på alle formularer inden 2009

Hvis du vil sikre dine kunder og du ikke vil opleve at dine kunder undrer sig over dine servers manglende sikkerhed bør man i egen interesse enten få et gratis SSL certifikat fra Verinet eller købe et grønt EV Certifikat.

Et af de kundekravene og certificerings-kravene fra 2009 er nemlig at du har HTTPS på alle formularer hvor kunder skal aflevere data og at der samtidigt er en politik for anvendelsesvilkår af kundens data.

I praksis hjælper Verinet også med dette, idet det er tilladt for Verinet's forhandlere og benytte Verinet's Vilkår for anvendelse af bruger data gankse gratis.

Følgende kunder anvender i dag en sådan politik og tilhørende certifikat:

Microsoft
IBM
Tele2
ToysRus
CSC
Blockbuster
Oracle
Fujitsu
Amnesty
Novell

Novozymes
Novo
BMW
Sony
Accenture
Capgemini
HP
Shell
Parken
Røde Kors

10 sikkerhedsfordele fra Verinet:

1) SSL med højst sikkerhed i verden
2) Kun verdens største udbydere
3) De bedste referencer i DK og Worldwide
4)
GRATIS forsikring for indtil 2.5 millioner DKR. pr. certifikat
5) Verinet er Dansk Godkendelsescenter.
6)
GRATIS testcertifikat i 30-45 dage
7) 30 dages fuld
RETURRET
8)  Stat/Kommune leverandør
9)
GRATIS certifikat til forhandlere
10)
50% forhandlerrabat på USA prisen til alle forhandlere, 60% til Verinet Solution Provider
og Microsoft Gold Partner.

Verinet kan leverer følgende:

- SSL Certifikater 128 BIT & 256 BIT
- EV Extended Green Bar Certifikater
- E-Mail Certifikater & Digital Signatur
- Exchange Server SSL Sikring
- Sikring af Adobe Software
- Mobile Certification & Trust Seals
- Wireless Network Certification
- Code Sign ID TRUST SSL Certifikat af objekter og software.
- TRUST Server ID & Logo
- CARD PAYMENT ID & Logo
- HACKERSAFE test & certificering
- INFORMATIONCARE Sikring af virksomhedens hemmelige og vitale dokumenter såsom kontrakter og udvikling.
- Godkendelser & Certificeringer direkte af Verinet af danske virksomheder mht. lovkrav og de krav som producenterne forlanger.

Flyvende Fiberpriser For Folket over hele landet!

Verinet kan leverer fiber til HELE LANDET baseret på Internetopkoblinger, MPLS sammenkoblinger samt Point-2-Point, Point-2-Multipoint m.v.

Du betaler kun for download (ikke for upload) og kan have 100% redundans på hver fiber med indtil 9 udbydere. Desuden er hver fiber direkte fra nærmeste telefoncentral til din virksomhed hvor du dermed opnår optimale driftsfordele. Med alle Verinet faciliteter sætter kun fantasien grænsen, for prisen er ikke længere en hindring. Fiber leveres fra 2 MBIT helt op til 10 GBIT som standard. Se priser på forsiden af
www.verinet.dk

*Alle priser er ex. moms, oprettelse, fragt, installation, VPN licenser, SSL certifikat, evt. Konfigurering af router, PBX anlæg, IP telefoni anlæg eller IP adresser. Prisen inkluderer adgang til Verinet services såsom Verinet NEWS server, DNS for ubegrænset antalt domæner, TimeServer, Open Source CMS Server, SMS Server, Epayment betalingsløsning, Fax Server m.v.

**Router er ikke inkluderet i prisen dvs. Man kan selv vælge en router, genbruge en nuværende eller leje en af Verinet. Lejeprisen inkl. Service er fra 49,- pr. Måned. Verinet leverer også trådløse routere til fiberprodukter og prisen for konvertering fra fiber til RJ45 er inkluderet i prisen.

Prisliste pr. 01.09.2008Fiber Solutions

Hastighed: Pris:

Oprettelse - enhedspris uanset hastighed kun fra

5.500,-

5 Mbit Fiber m/u RJ45

499,-

10 Mbit Fiber m/u RJ45

949,-

20 Mbit Fiber m/u RJ45

1.649,-

30 Mbit Fiber m/u RJ45

2.199,-

40 Mbit Fiber m/u RJ45

2.599,-

50 Mbit Fiber m/u RJ45

2.899,-

60 Mbit Fiber m/u RJ45

3.199,-

70 Mbit Fiber m/u RJ45

3.499,-

80 Mbit Fiber m/u RJ45

3.799,-

90 Mbit Fiber m/u RJ45

4.099,-

100 Mbit Fiber m/u RJ45

4.299,-

1 GBIT Fiber m/u RJ45

9.999,-

10 GBIT Fiber

20.500,-


Glem alt om ADSL med 50-100 MBIT VDSL der giver det samlede DSL marked totalt baghjul...
Så er Verinet på gaden bogstaveligt talt med VDSL i København og Århus både til erhverv, medarbejderbredbånd og hjemmearbejdspladser.

Verinet kan levere disse linier synkront således du for føreste gang har et professionelt produkt der er velegnet til IP telefoni og Internetadgang på samme tid. Verinet tilbyder som IX provider (en leverandør der har redundans på IP området) at du kan benytte egne IP ranges eller du kan få tildelt IP adresser op til en C-klasse med 256 IP adresser pr. produkt i dit eget navn.

VDSL IP BUSINESS MED UBEGRÆNSET IP VDSL, VOIP OG REMOTE BACKUP

VDSL 100 MBIT/10MBIT Flatrate

999,-

VDSL 50 MBIT 50048/5056 Flatrate

599,-

VDSL 50 MBIT 20480/10240  Flatrate

599,-

VDSL 20 MBIT 20480/5056 Flatrate

599,-

VDSL 20 MBIT 20480/2048 Flatrate

499,-

VDSL 15 MBIT Synkron Flatrate

599,-

VDSL 5 MBIT Synkron Flatrate

499,-


Hvorfor vælge DIX Hosting

AwardDIX er Statens og hele Danmarks Internet knudepunkt. Al trafik passerer DIX når den skal skifte udbyder eller land.

Du bruger selv DIXEN hver dag! F.eks. hvis du sender en e-mail til din nabo tager e-mailen en tur forbi DIX og tilbage igen. Kun få server hosting udbydere og teleselskaber har base og kan udbyde serverhosting direkte på DIX. Verinet er
faktisk den eneste som har ledig kapacitet.

De 10 fordele som konkurrenter uden for DIX ikke kan give dig:

Højeste hastighed + altid laveste ping tider + mest fiber til/fra DIX - perfekt til alle typer af services fra virtualisering, webhoteller, CMS, CRM, Videostreaming, VOD, VOIP og Remote Backup.
9 datalinier fra de mest kendte leverandører = højeste sikkerhed og Danmarks eneste ægte IP redundans.
Gratis Trafik på DIX - hvis du forbruger meget trafik bør du flytte til DIX
Gratis udveksling af trafik + content mellem alle udbydere
Adgang til samtlige udbydere/gateways af betydning i DK uden trafik/merpriser
Laveste priser på udlandstrafik, fordi trafik ikke først skal transporteres til/fra DIX
Bedste udlandsforbindelser er på DIX
12 niveauer af datasikkerhed hos Verinet
99.999% oppetid med QOS og SLA
100% oppetids garanti med Redundans, SLA og Active Clustering
Gratis 128 BIT SSL Server Certifikat
se
www.verinet.dk/certificering.htm

Verinet har 10 server hosting centre i DK og colocation i 63 byer i 39 lande
Verinet har erfaring som en af de første serverhosting centre, backbone provider og Internet udbyder siden 1992.


Disse fakta gør det nemt at vælge Verinet. Kontakt Verinet på 702177
77 for mere info.

EqualLogic SAN Løsninger med indtil 52% rabat

EqualLogic og Verinet sælger SAN baserede data storage-systemer, som radikalt forenkler måden, hvorpå mellemstore og store virksomheders lagrer og beskytter deres information.

Disse enheder sælger sælges til hosting IT Outsourcing eller til kundernes eget LAN via vort forhandlernet.

EqualLogics prisvindende PS Series storage area network (SAN)-løsning har sofistikerede administrationsfeatures, der reducerer it-afdelingens forbrug af tid og penge på storage.

EqualLogic betjener tusindvis af kunder i 40 lande fra hovedkvarteret i Nashua, New Hampshire og fra kontorer i Europa og Asien.

EqualLogic er markedets førende SAN løsninger til bl.a. hurtig og effektiv administration af virtualiseringsmiljøer, backup, SAN Boot og provisionering af datalagering.

På kun 20 minutter er du færdig med at konfigurere et verdensførende Enterprise SAN som kan provisioneres efter behov.

Tilslutningen af et sådant Enterprise SAN foregår uden afbrydelse af dit nuværende LAN eller servere. Det samme gælder for opgradering, multiplicering og skaleringer på flere samtidige platforme.

Hver eneste PS Array er fuldt ud redundant valgfri på flere måder også med redundans på blæsere, strømforsyninger, hotswap diske og intern køling.

med support for Raid 10 og Raid 50, hot drive spanning, automatisk failover og rebuild er denne proaktive patenterede Enterprise SAN måske det bedste bud på markedet. Dette betyder 99,999% oppetid eller omregent til dansk - max. 5 minutters planlagt nedetid pr. år.

Med EqualLogic er alt inkluderet. Alt software fra Backup til Virtual Volume Management oh de pladsbesparende disk snapshots for nem backup og restore af alle enheder fra servere til arbejdsstationer, notebooks og sågar mobile enheder.

Med Missionskritiske Enterprise faciliteter såsom Load Balancing, Volume Cloning, lynhurtig Server Provisionering, auto-replikering, Multi-Path I/O support og Cluster Support er EqualLogic en af verdens førende producenter af missionskritiske løsninger til Datalagring, Virtualisering og Realtime Datalager.

En af de velkendte fordele er bl.a. PS Storage Stack hvor der kombineres flere SAN's til 1 fuldt SAN. Andre fordele er:

● 2-24 controllers, med hver 64-bit dual core RISC processor
● 2-24 GB batteri understøttet og mirror RAID cache
● 16–192 diske (146 GB, 250 GB, 300 GB, 400 GB, 500 GB, 750 GB eller 1 TB)
● 7,200 RPM SATA diske, 10,000 RPM SAS drives eller 15,000 RPM SAS diske
● 3–36 gigabit netværks interface
● Autokonfiguration af RAID 5, RAID 10 og RAID 50 med hot sparing
● Højt fleksible og pladsbesparende volume snapshots
● On-the-Fly volume replikering anywhere
● Automatisk Load Balancing
● EqualLogic Multi-path I/O
● 4-192 TB kapacitet til brug for backup, datalager, provisionering og SAN Virtualisering med boot på SAN m.v.
● Support for indtil 65,000 transaktiongenererende applikations brugere
● Heterogeneous OS support
● Fuldt ud interoperativ med hele PS serien.

Model for hosting eller LAN Tilbud:
PS50e SC 8x250GB SATA 2TB 141.780
PS50e SC 16x250GB SATA 4TB 187.710
PS50e SC 8x500GB SATA 4TB 181.680
PS50e SC 16x500GB SATA 8TB 252.710
PS50e SC 8x750GB SATA 6TB 192.080
PS50e SC 16x750GB SATA 12TB 272.610
PS50e SC 8x1TB SATA 8TB 201.680
PS50e SC 16x1TB SATA 16TB 302.110
PS50e DC 8x250GB SATA 2TB 172.080
PS50e DC 16x250GB SATA 4TB 222.410
PS50e DC 8x500GB SATA 4TB 226.780
PS50e DC 16x500GB SATA 8TB 292.510
PS50e DC 8x750GB SATA 6TB 231.880
PS50e DC 16x750GB SATA 12TB 317.610
PS50e DC 8x1TB SATA 8TB 231.880
PS50e DC 16x1TB SATA 16TB 347.210
PS50x SC 16x400GB 10K SAS 64TB  287.410
PS50X DC 16x400GB 10K SAS 64TB  327.210
PS50XV SC 16x146GB 15K SAS 24TB  262.310
PS50XV SC 16x300GB 15K SAS 48TB  307.310
PS50XV DC 16x146GB 15K SAS 24TB 307.310
PS50XV DC 16x300GB 15K SAS 48TB  352.310
Remote Installation      495
Onsite iSCSI installation 1-2 hosts  22.201
Onsite Extra installation 1-2 hosts 13.240
Onsite 1 Extra PS Array Installation 20.604

1,5 TB harddiske er testet og godkendt.

Hosting med SEAGATE produkter giver indtil 43¤ lavere strømforbrug og en bedre sikkerhed indenfor Server Hosting.

Verinet har nu godkendt hosting drift med 1,5TB harddiske som er testet direkte fra Seagate. Det er nye Barracuda 7200.11 standard som kan leveres i denne måned.

Med denne miljøvenlige standard med indtil 43% besparelser ydes der naturligvis 5 års garanti. Pris 1.999,- i intro pris.

Er RAID5 sikkert ? og hvor lang tid tager restore, rebuild og disaster recovery ?


HUSK jo større diske du har og jo flere, jo længere tid tager det at lave restore på et RAID 5 array - faktisk til 48 timer.

Benytter du Raid 6 er der redundansen men Raid6 er lidt langsommere end Raid 5 fordi der skrives 2 paritetsblokke.

Med RAID5 er det sådan at selvom 2 diske går i stykker samtidigt kan Verinet godt lave en næsten komplet restore af alle data, men det er resource og tidskrævende (ca. 2 timer pr. 10 GB.)

Derfor anbefaler Verinet ikke uventet at man har RAID5 med redundans d.v.s. 2xRAID 5 løsninger eller 2 SAN, så man har en backup. Eller at man som minimum skifter til RAID6.

Benytter du SAN til Backup SKAL man helst have en backup af backuppen og det er i den forbindelse også muligt at lave et stort RAID0 eller Raid1 spejl til backup.

Clustering er en helt klar løsning til servere men til SAN miljøer laver man en replikering af data ved at købe 2 ens SAN systemer. Når der så skrives data skrives disse på de 2 SAN system samtidigt - akurat ligesom RAID 1.

De fleste SAN systemer understøtter indtil 8 samtidige servere og er derfor et godt og sikkert alternativt til dyrere backup løsninger eller Remote Backup.

Vælg Verinet Clustering hvis du vil være 100% sikker.

Clustering er den løsning, man benytter hvis man vil være sikker på, at ens web sted, e-mails eller ordresystemer altid fungerer. Med Clustering spejler du dine servere ligesom RAID1 f.eks. spejler 2 harddiske.

Når data skal skrives skrives disse simultant på 2 servere. Hvis en proces på den ene server går ned skiftes automatisk til den anden og du kan således ikke miste drift.

Mange er i dag så afhængige af Deres web steder og e-mails, at de enten taber penge eller anseelse hvis alle services ikke kører. Ved hjælp af en ekstra server får man den fornødne sikkerhed får altid at være i luften.

Samtidigt er en clustering løsning også en effektiv backup. Kontakt Verinet hvis du ønsker sikkerhed. En anden fordel ved clustering er at flere servere fordeler den trafik f.eks. et web sted eller en e-mail server har.

Dette har nytte for kunder med høj trafik som samtidigt ønsker optimal sikkerhed.

Verinet har 1 clustering specialist ansat som kan lave clustering på Unix, Linux og Windows. Kontakt Jørgen på 32177777 hvis du vil vide mere.

Hosting Center medarbejdere søges med 10.000,- i findeløn.

Verinet søger følgende til ansættelse:

● Linux Administrator & PHP udvikler.
● 2 stk. Microsoft MCP'ere for hosting
● JBOSS System Konsulent og udvikler
● Ruby on Rails & PHP Freelance udvikler
● Microsoft MCP'ere indenfor Windows 2008

Læs mere om Job her Finder du manden eller er du manden får du 10.000 i findeløn. Arbejdssted er Hørskætten 10, 2630 Tåstrup.

Windows 2008 til kun 1.999,- og SQL Server 2008 fra 2.999,-

Verinet er den billigste leverandør af Microsoft licenser og OEM licenser. Få Microsoft Windows Server 2008, Microsoft SQL Server 208 og Microsoft Visual Studio 2008 med mange fordele.

Verinet præsenterer Windows Server og Visual familien i 2008 versioner og har disse på lager i alle versioner. Du kan opdatere fra tidligere versioner hvilket er tilrådeligt. Alle OEM versioner kan købes sammen med Verinet's servere, leases, lejes eller indgå i et løbende opdaterings-abonnement, så du betaler et fast månedligt gebyr og få alle Microsoft opdateringer gratis.


Microsoft SQL Server 2008 er nu kommet med mange forbedringer. Ring for OEM licenser, opdateringer og hosting licenser.

Kontakt Verinet på 32177777 og få 180 dages gratis fulde versioner og få styr på dine licenser, SPLA, SAAS eller licenser.

 

Windows 2008 Server
32+64 bit version
+OEM Developer Kit
+ 5 CAL klienter
KUN HOS VERINET
Pris kun 1.999,-
Spar 2.500,-

 

3PAR Management giver fordele med virtualisering

Verinet leverer nu 3R som kanalpartner og distributør i Danmark.

3R anvendes af førende virksomheder såsom Verinet, Nasa, U.S. Army, Merril Lynch, Hilton, Credit Suisse, Cambridge, ASK, Myspace, Newgator, Priceline, Shopzilla, AGI, Ariba og OPsource.

3R er både software og hardware til effektivisering af virtualiserings servere.

Med 3R kan du f.eks. boote mange virtualiseringer HURTIGERE end 1 normal server uden forsinkelse på samme tid og opnås stordriftfordele med virtualiseringskoncepter.

Indenfor VMWARE integreres VMWARE's VDI funktioner med et SAN, hvilket betyder hurtigere med både parallel backup og boot af mange VMWARE servere på samme tid.

Dermed fjernes mange af de kendte flaskehalse indenfor virtualsiering.

Ved at cache de fælles sider for alle VM'ere er det faktisk muligt at boot flere hundrede computere eller servere på samme tid og tillige endnu hurtigere end en konventionel PC kan boote.

3R kan også tage backup automatisk og reetablere VM'ere på rekordtid. Og reetablering kan ske virtuelt på tværs af hosting centre og server platforme.

Ring 32177777 for 30 dages demo.

Se www.3par.dk

Læs mere om virtualisering på:
www.verinet.dk/virtualisering.htm
www.verinet.dk/virtuel-server.htm

Fokus på HP SAN løsninger

Verinet har nu solgt mere end 100 SAN løsninger og fælles for de fleste er, at disse anvendes af flere servere på samme tid, hvorved prisen for et SAN bliver mere attraktivt end hvis diske placeres i serverne selv.

Mange tror fejlagtigt at SAN løsninger kun anvendes til backup og offline datalagring, men det er mere sikkert at have et SAN fremfor indbyggede diske i en server.

Har man f.eks. 8 servere kan alle disse 8 servere benytte et SAN til de opgaver de nu har behov for.

Det kan f.eks. være bootpartitionerne i et virtualiseringssetup, backup, virtualiseringsversionering eller online backup med indtil 4GB pr. sek. dataoverførselshastighed.

Med Backup software til virtualisering kan backuptiden nedbringes til 12 minutter for 20GB data inkl. bootimage fordelt på 5 virtuellle servere.

SAN servere er hurtigere end f.eks. Windows og Linux Servere fordi operativsystemet ikke benyttes til andre opgaver og fordi det er dedikeret i sin struktur.

Se de aktuelle SAN tilbud på forsiden af Verinet.dk - f.eks. HP StorageWorks MSA70+P800 Raid Conrtroller SAS/SATA 25 drev til kun 12.995,-

Eller f.eks. de nye HP Storageworks EVA4400 for 12 drev med f.eks. 8x400GB HDD 10K for 3,2 TB kapacitet til kun 87.500,- inkl. software.

SAN HOSTING MED HP EVA STORAGEWORKS SERVER HOSTING CENTER

HP BladeServer C3000 StarterKit for Hostingcenter kunder og for 100% oppetid med 50% rabat


Kom i gang med HP Blade Server og Spar over 50% ifht listepris.

1x437504-B21 HP BLc3000 2xAC 4 Fan Full ICE
6x418367-B21 HP 146GB 10K SAS 2.5 DP HDD
2x437572-B21 HP 1200W 12V Hotplug AC PSU
2x412140-B21 HP BLc Encl Single Fan Option
1x399593-B22 HP BLc 1/10Gb VC-Enet Module
3x435458-B21 HP ProLiant BL460c G1 E5345 Srv
3x397411-B21 HP 2GB FBD PC2-5300 2x1GB
3x435564-B21 HP E5345 BL460c/xw460c G1 Kit


Pris kun 80.000,- Leasing fra 922,-
Det er 50% rabat på en komplet startpakke med 6x146 GB SAS diske.

BLADE SERVER HOSTING CENTER

OVER 57% SOMMERRABAT - HP C7000 10U 3 Fase+  Redundante Fans & PSU+6xBL460 E5335 2,33GHZ Servere med i alt 24 GB RAM+12x73 GB 15K diske.

HP Rackserver, Bladeserver
& SAN med indtil 67% rabat

En nyhed er den stærke løsning DL580 som er en 4 processor server med bl.a. 2 x Quadcore monteret, 2x300GB harddiske + 4 GB ram til kun 27.200,- i forhandlerpris.

Serverhosting HP:

Tilbud

NYHED: HP DL160 G5 Intel Xeon E5405 Quad Core 2GHz 12MB 1GB 1P 4xSAS/SATA 3½

4.995

NYHED: HP DL180 G5 Intel Xeon 5420 Quad Core 2,5GHz 12MB 1GB 8xSATA/SAS 3½

7.995

NYHED: HP ProLiant DL320G5+Intel Xeon 3GHZ+SAS/SATA+1GB+NHD+Max4HD

5.995

HP ProLiant DL360G5+Intel Xeon E5420 Quad Core 2,5GHZ 12MB1GB+SAS/SATA+Max6HD

5.499

HP ProLiant DL380G5+Intel Xeon E5420 2,5GHZ Quad Core 2PSU+Raid0/1/5+plads til 8HD

5.995

HP DL580 G5 4 processor server med 2XQuadcore monteret m. 4 PSU, 4GB RAM, Max 16HD m. 2x300GB

27.200

HP ProLiant DL580/585 4 processor server + 4GB

29.995

Ny: HP ProLiant DL785 G5 med 8 CPU / 256 GB Ram

88.295

OVER 50% SOMMERRABAT - Få for 160.000,- med bl.a. HP c3000 10 Gbit Blade Server, Virtual Connect, 3xBl460c 5335 Quadcore, 12 V AC og bl.a. 6x149GB HD - kan udvides til 8 servere m.v.

78.200

OVER 57% SOMMERRABAT - HP C7000 10U 3 Fase+  Redundante Fans&PSU+6xBL460 E5335 2,33GHZ Servere med i alt 24 GB RAM+12x73 GB 15K diske.

124.995

Ny: StorageWorks MSA70+P800 SAS/SATA 25 drev

14.895

Ny: StorageWorks MSA60+P800 SAS/SATA 12 drev

16.995

Ny: HP FC Array/MSA1000 incl 1 Controller

29.995

NY: HP Storageworks EVA4400 for 12 drev heraf f.eks. 8x400GB HDD 10K for 3,2 TB kapacitet

56.995

Indenfor missionskritisk Hosting og Clustering kan Verinet anbefale HP DL380 2.5GHZ P400 Raid5 der leveres med 2GB Ram+2PSU (ingen diske) Den mest solgte server i Juni måned.

Pris kun 5.995,- et absolut Best Buy!
Verinet Normalpris 9.995,-


90 dages gratis hosting eller gratis HP Quadcore RackServer


Verinet tilbyder nu 90 DAGES GRATIS serverhosting eller en gratis 1U QUAD CORE Server. Vælg selv.

Tilbuddet gælder kun for nye forhandlere og alle forhåndsgodkendte Open Source projekter i Danmark.

Dermed er der mulighed for nogle kanon-kampagner henover dette kvartal. Ring på 32177777 for mere information.


Vælg Verinet
- hvis du vil i godt selskabMed referencer såsom:

MICROSOFT, DSB, IDG, HP, TDC, CISCO, ERICSSON, SONY, DELL, FUJITSU, SIEMENS, NOKIA, HILTI, KØBENHAVNS UNIVERSITET, SUN, ORACLE, ADOBE, ORACLE, HITACHI, TOSHIBA, DANMARKS TEKNISKE UNIVERSITET


og mange flere er Infacta løsninger fra Verinet blandt markedets førende. F.eks. kan du direkte via Verinet's garanterede NOSPAM gateway udsende max. 100.000 e-mails pr. minut direkte fra DIX - det danske Internet knudepunkt på DTU i Lyngby.

Verinet løsninger rummer faciliteter til at designe og udsende nyhedsbreve til alle dine kunder baseret på data i databaser, økonomisystemer eller Outlook klienter m.v.

Det koster 2.500 i oprettelse og licens og herefter betaler du kun for trafikken uanset hvor mange du udsender til.

Der er bl.a. support for Viral Marketing, Direct Marketing (fra offentlige databaser) og Social Marketing fra f.eks. LinkedIn og Facebook samt de fleste kendte tjenester.

Der er 100% garanti for at e-mails IKKE ryger i ANTISPAM filtre. Denne garanti koster 500 i oprettelse og har en merpris på 500,- pr. 5.000 modtagere.

Verinet tilbyder præcis tracking på respons = hvor mange gange dit nyhedsbrev bliver læst og du kan også lave SURVEYS og POLL altså spørgeskemaer og undersøgelser via WEB og nyhedsbreve, som ikke ende i spammappen. Det er ALTID vigtigt at få at vide hvilken RESPONS dine kampagner fra WEB og E-MAIL giver og dette er naturligvis muligt hos Verinet.

Kontakt Verinet for implementering af løsningen på dine servere.
Kontakt Verinet for førende SAN løsninger fra Dell, EqualLogic, EMC, IBM, HP, Fujitsu-Siemens og SuperMicro.Kontakt Verinet for løsninger til Virtualisering, Clustering og Load Balancing.

 

Hosting Media Information 2008

Udgiver og Hosting Mediebeskrivelse: Udgiver og oplag til hosting kunder: Priser:
Udgiver: Verinet Danmark, København
Medie beskrivelse: UP2DATE udkommer til ca. 70.000 IT ansvarlige indenfor hosting, outsourcing og colocation.
INFACTA kontrolleret oplag: 70.236
INFACTA med Brand Building oplag: 101.552
Verinet har Google PageRank 5-6 med 8.810 WEBTRENDS eksponeringer pr. måned.
Pris for annoncering 888x400: 29.500,-
Prisen inkluderer online eksponeringer.
For andre formater kontakt os venligst.
Priser er ex. moms med forbehold for ændringer.


SE SIDSTE NUMMER AF FORHANDLERNYT: www.verinet.dk/rackhosting-virtualisering.htm
SE SIDSTE NUMMER AF KUNDECASES:
www.verinet.dk/hostingcenter.html

Alle priser er ex. moms med forbehold for ændringer. © Copyright ®™ 1992-2008 Verinet.
Dette nyhedsbrev må ikke kopieres eller distribueres uden skriftligt godkendelse.
Grafisk Design & Fotos m.v. produceret af www.abcdesign.dk