HOSTING MED INFINIBAND RACKSERVER BLADERSERVER SAN2 NAS SSD DDR


KØBENHAVN: 7020 2200
ODENSE: 32177777
ÅRHUS: 32177777

SERVER HOSTING CENTER TEKNOLOGIER, NYE REFERENCER OG NYE PRODUKTER

VERINET ER DIN VÆRDIGIVENDE PARTNER OG HOSTING PROVIDER

 

Verinet Hosting anbefaler INFINIBAND 120 GBIT/S med QOS og Failover.


Hvad er INFINIBAND ? En ny industristandard til HPC (High Performance Computing) med QOS og Failover til Fiber, SAN2, SATA og PCI Express for 120 GBIT pr. sekund indbygget i servere, switche og SAN og som indstikskort og på både kobber og fiber.

Der påregnes 1 TERABIT indenfor 3 år hvorfor Verinet ikke kan anbefale at satse på andet en InfiniBand.

Et standard Supermicro indstikskort er på 40GBIT/S. Latency er under 2us = verdens bedste.

Dette er kun overgået af få servere på TOP500 listen af verdens største websites og InfiniBand er da også rigt repræsenteret på TOP500 listen inkl. i Verdens hurtigste computer og på 36% af TOP500 sites.

Standarden er oprindeligt udviklet af IBM, HP, Intel, SUN og Microsoft og idag er LSI, Mellanox, Voltaire, QLogic, Finisar, System Fabrics Works og danske IPtronics (tidligere Giga folk) også med. Dell og Fujistu er desværre ikke med på denne standard som egentligt har overhalet 10GBIT Ethernet.

Infiniband kan minde om Ethernet men er langt hurtigere og kan flytte data hurtigere på ram, imellem servere og på diske og SSD.

Verinet har leveret og hoster rigtigt mange InfiniBand løsninger lige fra Infiniband Switching til servere og SAN systemer med indbygget switching.

Kontakt Verinet for yderligere oplysninger og se mere om INFINIBAND

 

 

 

CLOUD BACKUP giver sikkerheden ved Cloud Computing og uovertruffen hastighed


Verinet introducerer CLOUD BACKUP som sikrer dine data i skyen, hvilket er mere sikkert end nogen andre former for backup.

De fleste er enige om at netop Cloud Computing er en mere sikker platform til backup end konventionelle iScsi SAN systemer.

Sikkerheden består bl.a. i at der er flere servere til at håndtere data og at der bliver taget en backup af backuppen.

Hastigheden er tilmed oppe på 12 GB/S hvilket kan få de fleste der tager backup i dag til at løfte øjenbrynene.

En anden fordel er direkte backup af ubegrænsede databaser såsom Oracle, MySQL og Microsoft SQL Server. Med dagens store antal af virtuelle servere er der masser af forskellige slags databaser som behøver en korrekt backup og her er det ikke en korrekt backup at lave en SQL dump.

Selve SQL backup kan som en option være transaktionsstyret på en sådan måde at hver gang der skrives ændringer til databasen så skrives ændringen også til backuppen. Der er altså tale om Cloud Computing Backup med incremental og/eller transaktionsstyring - som det kendes fra store Enterprise systemer indenfor Clustering, Load Balancing og Missionskritiske Løsninger.

Verinet's virtuelle servere som er Cloud baserede kan også benyttes til konvertering af images. Du kan således have en Verinet Virtual Server og få migreret de løsninger du har indenfor Microsoft HyperV, VMWARE og Citrix. Verinet understøtter disse 3 producenter standard og via migrationssoftware understøttes i alt 12 formater.

Kontakt Verinet hvis du vil vide mere og se afsnittet om:

  • CLOUD COMPUTING

  • VIRTUALISERING,

  • CLUSTERING

  • REMOTE BACKUP

VP8 og WEBM leveres nu som Open Source af Verinet til danske forhandlere og udbydere af VideoStreaming Direct IX med X9

Mellanox er nu direkte og indirekte hos Verinet Hosting

Mellanox er en af verdens hurtigst voksende firmaer og mest anerkendte producenter af løsninger til datacentre, storage, SAN switche og systemer til Enterprise- og Cloud Computing.

Kunderne er bl.a. Supermico, HP, IBM, Dell, Fujitsu, AutoDesk, VMWARE, CITRIX, Microsoft, Asus og ca. 30 andre kendte producenter.

Konkret giver Mellanox store performance løft på indtil flere Terrabytes pr. sekund til Netværk, Ethernet, Infiniband, SAN, NAS, DAS, DDR, NAS, HPC, Cloud Computing, Virtualisering, Clustering og

Markedets er HPC - High Performance Computing og Cloud Computing, men også små servere har efterhånden INFINIBAND.

Verinet er en af de få leverandører af Mellanox løsninger og kan integerere Mellanox produkter i eksisterende åvel som kommende løsninger.

Kunderne hos Verinet er typisk datacentre, SAAS providere og Microsoft Gold Partnere som sælger Verinet's redundante løsninger.

Kontakt Verinet på 32177777 for mere information og tilbud på hvordan du kan optimere dit datacenter.

Se liste over INFINIBAND Add-on kort
Se Infiniband Switche
Se InfiniBand Bridges

 

Hurtigere websider rangeres højere i Google. Derfor bør vigtige websites ligge direkte på DIX som er blevet et SEO synonym.
Igennem det sidste års tid har man gættet på hvilke parametre Google ville vælge vægte i sine søgealgoritmer og ifølge Google selv er det nu hastigheden der kigges på.

Det betyder at langsomme sites eller webløsninger prioriteres lavere og vises dermed ikke højt på Googles søgemaskine.

Dermed er hastighed blevet et forståeligt parameter som er nemt at opfylde. Alle virksomheder i DK skal blot flytte til Verinet, så er den klaret :-)

Om det lige har noget med en straf overfor Kina og Googles exit på det kinesiske marked at gøre skal jeg lade være usagt :-) Kina er nemlig kendt for langsomme hjemmesider gr. den statslige firewall og de spyware programmer der ligger standard på en Microsoft Windows XP.

Med Verinet løsninger, X9 og Level3  netværk har du direkte adgang til de største backbone netværk i verden og samtidigt kan du få redundant drift på dit udstyr med indtil 8 andre redundante forbindelser.

Missionskritisk Hosting med SLA aftaler óg redundant hosting giver sikkerhed


Et af de mest effektive og prisbillige onsite og remote service systemer er IT-BEREDSKAB. Denne service giver dig onsite udskiftning af ethvert udstyr på under 1 time. I forhold til pc producenternes næste dags service er der tale om en milepæl, fordi Verinet og denne forhandlere kan tilbyde max. 1 times responstid i forbindelse med udskiftning af hardware på servere.

Prisen starter ved 350,- pr. måned og giver dig adgang ti Verinet'a landsdækkende service i 10 hosting centre. Service sælges kun til Verinet's kunder og er den eneste af sin art i DK.

ServerCare er den ultimative overvågning af din server både remote og onsite. Remote overvåges din servers enkeltdele f.eks. blæsere, harddiske, ram, CPU og strømforsyning. Også de enkelte processer (programmer) SQL Server, Antallet af SQL tråde, plads på diske og ram, udnyttelse af ram og diske og kontrol af f.eks. WEB Server, SSL Transaktioner, Terminal Server og mange andre.

Læs mere om Missionskritisk Drift

Indtil 50% på rack server og blade server løsninger uden betingelser

Årets bedste tilbud er her nu. Der er tale om priser på over 50% af den danske engros pris.

Check 50% priserne her

Super redundans indenfor Co-Location, IT-Outsourcing og Hosting på strøm, ip og automatisk hosting center failover.

Med Hosting Center redundans får du:

AAABCDD Strøm hvor A1 er bystrøm er DONG, A2 er Vattenfall og A3 er bystrøm men en anden fase en den første valgte. B er Batteribackup og D er dobbelte Diesel nødstrøms-generatorer.

Verinet leverer 16 AMP til hvert kabinet. Dette kan nemt udvides med en 16 AMP mere, eller du kan få 36 AMP og 50 AMP strømforbindelser. Har du flere rackskabe kan vi levere selvstændige stræmtavler og/eller forsyninger efter ønske.

Verinet CO2 fri Green Computing.

Al strøm fra Verinet kan være CO2 neutral via kvoter og via direkte leveringer. Strømmen kommer da fra nordiske vindmøller og vandkraft for Green Computing og er certificeret og selvstændigt fradragsberretiget.

Verinet IP Redundans sikres via VX9 som er Verinet's Policy om at sikre handlefrihed og redundans i særklase. Den er i særklasse fordi hos Verinet kan du vælge 8 andrte leverandører i Verinet's datacentre. For at sikre redundans og 99,99% oppetid skal du have 2 IP forbindelser og det kan ske via GBP, Concentrator, Clustering miljø med flere routere og MPLS eller IP-2-IP netværk, Firewall med failover, Router med failover eller direkte på netkort med software til dette.

Kontakt Martin Jørgensen på telefon 32177777 for mere info om redundant strøm, redundant fiber og hosting i flere hostingcentre samtidigt.

Se Hosting1, Hosting2 og Hosting3

CLOUD COMPUTING CLOUDSERVER CLOUD SERVER HOSTING


Læs mere om Verinet Hosting kunder og produkter herunder: (Se også Firmaprofil eller referenceliste)

Hosting Center Nyt: Årets bedste Bladeserver 7U m. 20 servere, Redundant iSCSI SAN/NAS+Verdens hurtigste rackserver

Hosting Center Nyt: Frontavenue.com, TIB, Wiibroe, Carlsberg.com, Google og Red Barnet

Hosting Center Nyt: Københavns Kommune, Aviator, LIC Engineering, Blended, Integritum, Proware og LSI Solutions.
Hosting Center Nyt: Ticketservice, UCY2.COM, GlobalSign, Ålborg Fyrværkerifabrik, Tuborg, 5 Nye medarbejdere...
Hosting Center Nyt: Carlsberg A/S, CloudCenter, Newtec.com, TNM Gruppen, SkyBackup, SSL Certifikater, 7i1 Beskyttelse...
Hosting Center Nyt: SEB Bank A/S, Dansk Håndbold Union, iNordvativ/Shell A/S, TNM Consult, Joomla, Mobile Server Hosting...
Hosting Center Nyt: LinkIn, MSTEAM, Dezyples, Curiosus, SSL certifikater, Open Source Linux Care, Redhat, Arkeia...

Hosting Center Nyt: SAS, DSB, TopDanmark, Ålborg Kommune, Championchip, SMTP.DK og 32 nye referencer...

Hosting Center Nyt: A.P. Møller, Telmore, Dagbladet Information, Micronet, Uniqpartner og GRATIS 19" Quadcore Rackserver...
Hosting Center Nyt: MySQL Database Hosting, Metropol, Properson, Hugo Hein, E-Takeaway, Vildmarksbad, Holkat & Hastrac...
Hosting Center Nyt: Vista Patientjournal System, Nordjyske Medier A/S, Kultunaut, Tech-View & gratis 19" Quadcore Server...
Hosting Center Nyt: VMWARE, Level3, IBM, Supermicro, HP, Clustering & Virtualisering, VirtualIron, Remote Backup, SSL...

Ring 32177777
og få 90 dages gratis server hosting leje.

MEDIE INFORMATION:
Udgiver: Verinet Danmark, København
Medie beskrivelse: UP2DATE udkommer til ca. 70.000 IT ansvarlige indenfor Cloud Computing, Hosting, IT Outsourcing og Colocation. Derudover via Brand Building til ca. 33.000 modtagere.
INFACTA kontrolleret oplag: 70.236
INFACTA med Brand Building oplag: 101.552
Antal læsere: 253.880 ved 2.5 læsere pr. brev
Verinet har Google PageRank 4-5 med ca. 50.000 eksponeringer pr. måned jf. webserver statistik.
Pris for annoncering 888x200: 29.500,-
Prisen inkluderer online eksponeringer.
For andre formater kontakt Verinet
Priser er ex. moms med forbehold for ændringer.
 

Alle priser er ex. moms med forbehold for ændringer. © Copyright 1992-2009 Verinet. Verinet's
salgs- og leveringsbetingelser er gældende.
Dette nyhedsbrev må ikke kopieres eller distribueres uden skriftligt godkendelse. Grafisk Design & Fotos m.v. produceret af
www.abcdesign.dk

VERINET® IS A (R) PUBLIC REGISTRATED TRADEMARK OF VERINET HOSTING.