CLOUD COMPUTING, CLOUD BACKUP, INFINIBAND,
MELLANOX & VIRTUAL DESKTOP VIRTUALISERING


KØBENHAVN: 7020 2200
ODENSE: 32177777
ÅRHUS: 32177777

SERVER HOSTING CENTER TEKNOLOGIER, NYE REFERENCER OG NYE PRODUKTER

VERINET ER DIN VÆRDIGIVENDE PARTNER OG HOSTING PROVIDER

 

Danmarks 3. største fagforbund vælger Verinet til hosting af dewebas løsninger.

TIB eller Træ og Industriforbundet har via Rådgivende Ingeniør Peter Jacobsen valgt Verinet til levering af Dewebas Server Hosting for bl.a. kompetenceværktøjer og uddannelsessystemer.

Systemerne under tu.dk har til hensigt at give træindustrien de bedste kort på hånden for at sikre kompetence systemer til uddannelse og efter-uddannelse og er støttet af EU som et internationalt projekt med tilslutning fra flere lande.

Ligeledes benyttes systemerne af træindustriens parter herunder danske virksomheder indenfor møbel- og træindustrien i EU til at sikre kompetenceudvikling, medarbejderprofiler. Industrien omsatte for 622 milliarder i EU sidste år med ca. 1 million ansatte.

Systemet anvendes af både virksomheder, skoler, ansatte, fagforeninger og organisationer. Det består af et RAID6 Cluster med kapacitet til at håndtere ca. 1.500 samtidige brugere der kan generere rapporter indenfor uddannelsesområdet.

TIB har valgt bl.a. IT Beredskab og Server Care for at sikre sit system til Missionskritisk Drift med bl.a. 1 times tilkaldetid.

Løsningerne indikerer at IT portaler i stigende omfang benyttes til det område som der pt. er meget fokus på, nemlig efteruddannelser.

CLOUD BACKUP giver sikkerheden ved Cloud Computing og uovertruffen hastighed


Verinet introducerer CLOUD BACKUP som sikrer dine data i skyen, hvilket er mere sikkert end nogen andre former for backup.

De fleste er enige om at netop Cloud Computing er en mere sikker platform til backup end konventionelle iScsi SAN systemer.

Sikkerheden består bl.a. i at der er flere servere til at håndtere data og at der bliver taget en backup af backuppen.

Hastigheden er tilmed oppe på 12 GB/S hvilket kan få de fleste der tager backup i dag til at løfte øjenbrynene.

En anden fordel er direkte backup af ubegrænsede databaser såsom Oracle, MySQL og Microsoft SQL Server. Med dagens store antal af virtuelle servere er der masser af forskellige slags databaser som behøver en korrekt backup og her er det ikke en korrekt backup at lave en SQL dump.

Selve SQL backup kan som en option være transaktionsstyret på en sådan måde at hver gang der skrives ændringer til databasen så skrives ændringen også til backuppen. Der er altså tale om Cloud Computing Backup med incremental og/eller transaktionsstyring - som det kendes fra store Enterprise systemer indenfor Clustering, Load Balancing og Missionskritiske Løsninger.

Verinet's virtuelle servere som er Cloud baserede kan også benyttes til konvertering af images. Du kan således have en Verinet Virtual Server og få migreret de løsninger du har indenfor Microsoft HyperV, VMWARE og Citrix. Verinet understøtter disse 3 producenter standard og via migrationssoftware understøttes i alt 12 formater.

Kontakt Verinet hvis du vil vide mere og se afsnittet om:

  • CLOUD COMPUTING

  • VIRTUALISERING,

  • CLUSTERING

  • REMOTE BACKUP

VP8 og WEBM leveres nu som Open Source af Verinet til danske forhandlere og udbydere af VideoStreaming Direct IX med X9

Google har gjort VP8 Codec til Open Source. Dermed kan Verinet nu tilbyde VP8 codec som er på fuld højde eller bedre end H.264. Fordelen er for forhandlerne at VP8 er gratis at benytte som Codec. H.264 står uklart med hensyn til hvilken betaling der fremadrettet vil blive opkrævet i licensbetingelserne. H.264 ejes af bl.a. Adobe og Microsoft.

Verinet som har mangesidet samarbejde med Google kan anbefale formatet fordi det giver markeds højeste værdi og har maksimal understøttelse fra start. F.eks. vil alle videoproducenter, kameraer og DVR systemer understøtte Google fremfor H.264 eller MPEG.

Verinet tilbyder de gængse formater og altså nu også VP8 som benyttes af bl.a. YOUTUBE til Videostreaming og Videokonferencer og til videoovervågning med tilhørende NVR og DVR systemer til lagring af video.

En af de store fremtidsperspektiver er at man bør satse på dette gratis format, fordi vi spår en stor fremtid for VP8 som også kendes fra sites som YOUTUBE.COM - rygterne vil tillige vide at HTML5, Chrome og Firefox kommer med VP8 understøttelse.

Video Streaming formater som Verinet understøtter på Verinet's Video Streaming servere er således nu VP8, WEBM, Ogg Theora, H.264, MPG, WMF og Verinet kan tilbyde såvel Open Source Streaming Flash servere samt Adobe Streaming og Streamingservere fra Wowsa.

Verinet på LinkedIn og Facebook

DU kan også forbinde dig via Social Media til Verinet's sider der.  Connect til: Verinet Hosting Center på:

LINKEDIN her eller Se Anbefalinger og Connect til FACEBOOK.

Mellanox er nu direkte og indirekte hos Verinet Hosting

Mellanox er en af verdens hurtigst voksende firmaer og mest anerkendte producenter af løsninger til datacentre, storage, SAN switche og systemer til Enterprise- og Cloud Computing.

Kunderne er bl.a. Supermico, HP, IBM, Dell, Fujitsu, AutoDesk, VMWARE, CITRIX, Microsoft, Asus og ca. 30 andre kendte producenter.

Konkret giver Mellanox store performance løft på indtil flere Terrabytes pr. sekund til Netværk, Ethernet, Infiniband, SAN, NAS, DAS, DDR, NAS, HPC, Cloud Computing, Virtualisering, Clustering og

Markedets er HPC - High Performance Computing og Cloud Computing, men også små servere har efterhånden INFINIBAND.

Verinet er en af de få leverandører af Mellanox løsninger og kan integerere Mellanox produkter i eksisterende åvel som kommende løsninger.

Kunderne hos Verinet er typisk datacentre, SAAS providere og Microsoft Gold Partnere som sælger Verinet's redundante løsninger.

Kontakt Verinet på 32177777 for mere information og tilbud på hvordan du kan optimere dit datacenter.

Se liste over INFINIBAND Add-on kort
Se Infiniband Switche
Se InfiniBand Bridges

 

Frontavenue.com vælger Verinet Server Hosting til levering af værdiskabende løsninger

FrontAvenue har siden år 2000 gennemført ca. 300 IT projekter for Danmarks største virksomheder.

Maersk, Vestas, Novozymes, Coop, Danfoss, DSB, ISS, SAS, Lego, TDC, Falck, HK, LO og AstraZenca er blot nogle af referencerne.

Verinet har leveret en it-outsourcing og hosting platform som gør at Frontavenue kan videresælge Verinet's produkter til nuværende og kommende kunder.

Frontavenue leverer i forvejen værdifulde webbaserede forretningssystemer og giver kunderne stor fleksibilitet i udviklingsprocessen, et højt service-niveau og høj kvalitet i den endelige løsning.

Med Verinet har Frontavenue opnået at få den højest tilgængelige hastighed for sine kunder og tilmed en platform som skaleres uendeligt.

FrontAvenue leverer skræddersyet systemudvikling af effektive, web-baserede forretnings-systemer i Microsofts .NET-teknologi og Sharepoint og har spidskompetence inden for blandt andet analyse, programmering, databaser, systemintegration og test.

Via det Indiske danskledede datterselskab leveres Offshoreudvikling i Indien med IT-ydelser til langt lavere priser end herhjemme. FrontAvenue var også det første danske konsulenthus, der slog sig ned i Bangalore – Indiens Silicon Valley.

Hos frontAvenue kan man også få tre avancerede og dynamiske standard-systemer nemlig SafetyNet A-skade til håndtering og anmeldelse af arbejdsskader, SafetyNet APV til arbejdspladsvurdering og andre spørgeskemabaserede undersøgelser, og frontPlanner til styring og bookning af kurser og arrangementer.

Se mere information på:
www.frontavenue.com

Hurtigere websider giver højere placering i Google. Derfor kan vigtige websites med fordel ligge direkte på DIX som er blevet et SEO synonym.
Igennem det sidste års tid har man gættet på hvilke parametre Google ville vælge vægte i sine søgealgoritmer og ifølge Google selv er det nu hastigheden der kigges på.

Det betyder at langsomme sites eller webløsninger prioriteres lavere og vises dermed ikke højt på Googles søgemaskine.

Dermed er hastighed blevet et forståeligt parameter som er nemt at opfylde. Alle virksomheder i DK skal blot flytte til Verinet, så er den klaret :-)

Om det lige har noget med en straf overfor Kina og Googles exit på det kinesiske marked at gøre skal jeg lade være usagt :-) Kina er nemlig kendt for langsomme hjemmesider gr. den statslige firewall og de spyware programmer der ligger standard på en Microsoft Windows XP.

Med Verinet løsninger, X9 og Level3  netværk har du direkte adgang til de største backbone netværk i verden og samtidigt kan du få redundant drift på dit udstyr med indtil 8 andre redundante forbindelser.

Red Barnet, Mellemfolkeligt Samvirke, Giv Blod og SOS Børnebyerne modtager sponsorat fra Verinet på flersproglige kampagnesites til aktuelle kampagner.

Red Barnet har i samarbejde med Politiet, Udenrigsministeriet og Dansk Rejsebureau Forening modtaget et sponsorater fra Verinet på flersproglige kampagnesites som er udarbejdet i Wordpress.

Produktet hedder CMS-IN-A-BOX og kan rumme max. 2.500 websites af forskellig art baseret på 10 af verdens mest udbredte CMS systemer. Disse er: Drupal, WordPress, Joomla, Typo3, Umbraco, MediaWiki, Alfresco,

Specifikt er dette www.sexturisme.dk som der med et aktuelt emne sætter fokus på sex turisme i udlandet, som kan straffes herhjemme efter dansk lovgivning.

Portalen har til hensigt at oplyse om den store strøm af sexturisme som foregår til andre lande.

På sitet kan du bl.a. anmelde sexturisme og læse mere om samarbejdspartnerne.

Fordelen ved denne form for kampagnesites er at der både er indbygget Business Building, SEO, Social Media og Pressemeddelelser.

Verinet Hosting anbefaler INFINIBAND 120 GBIT/S med QOS og Failover.


Hvad er INFINIBAND ? En ny industristandard til HPC (High Performance Computing) med QOS og Failover. Infiniband kører med Fiber, SAN2, SATA og PCI Express for 120 GBIT pr. sekund indbygget i servere, switche og SAN og som indstikskort og på både kobber og fiber.

Der påregnes 1 TERABIT indenfor 3 år hvorfor Verinet ikke kan anbefale at satse på andet en InfiniBand.

Et prisbilligst standard Supermicro indstikskort er på 40GBIT/S. Latency er under 2us = verdens bedste.

Dette er kun overgået af få servere på TOP500 listen af verdens største websites og InfiniBand er da også rigt repræsenteret på TOP500 listen inkl. i Verdens hurtigste computer og på 36% af TOP500 sites.

Standarden er oprindeligt udviklet af IBM, HP, Intel, SUN og Microsoft og idag er LSI, Mellanox, Voltaire, QLogic, Finisar, System Fabrics Works og danske IPtronics (tidligere Giga folk) også med. Dell og Fujistu er desværre ikke med på denne standard som egentligt har overhalet 10GBIT Ethernet.

Infiniband kan minde om Ethernet men er langt hurtigere og kan flytte data hurtigere på ram, imellem servere og på diske og SSD.

Verinet har leveret og hoster rigtigt mange InfiniBand løsninger lige fra Infiniband Switching til servere og SAN systemer med indbygget switching.

Kontakt Verinet for yderligere oplysninger og se mere om INFINIBAND
Læs Verinet og INFINIBAND HOSTING

Kun hos Verinet: HP G6 Rack-Server med 4 GRATIS harddiske


HP DL 380 G6 (2,26GHZ) Quadcore E5520 6GB RAM samt SA P410 Raid DVD 750W PSU TV. Pris kun 10.995,-
Normal forhandler en gros pris 12.500,- Pris med 4 diske 146GB Harddiske 2½ kun 12.995,- Spar ca. 6.000,-

HP DL120G6 X3430 pluggable SATA (HP Nr.: 490931-421) Prisen uden diske kun 3.995,- Normal Verinet Pris: 5.395,-

Carlsberg vælger Verinet IT Outsourcing til mange aktiviteter

Verinet leverer i stigende grad løsninger til Carlsberg Danmark og Carlsberg International.

Carlsbergs løsninger leveres af Verinet og der benyttes udelukkende danske udviklere.

Carlsberg producerer nogle af de mest kendte brands i Danmark og i resten af verden såsom Tuborg, Somersby, Jacobsen, Pripps, Coca Cola, Carls og Wiibroe.

Løsninger spænder fra logistik til marketing og websites og tæller pt. 27 løsninger til Carlsberg, til Carlsbergs forhandlere og til Internettet.

Verinet leverer løsningerne som er baseret på Microsoft Windows Server og Open Source Platformen til Carlsberg.

Verinet kan levere højtydende sites baseret på en kombination af maksimal båndbredde samt hurtig afvikling af applikationer og websites.

Disse kan opgraderes til Missionskritisk Drift med indtil 8 IP redundanser i X9 og AAABC strøm som kan være 100% CO2 neutral baseret på vindkraft og vandkraft fra de Nordiske lande.Seneste websites er:

Missionskritisk Hosting med SLA aftaler óg redundant hosting giver sikkerhed


Et af de mest effektive og prisbillige onsite og remote service systemer er IT-BEREDSKAB. Denne service giver dig onsite udskiftning af ethvert udstyr på under 1 time.

I forhold til pc producenternes næste dags service er der tale om en milepæl, fordi Verinet og denne forhandlere kan tilbyde max. 1 times responstid i forbindelse med udskiftning af hardware på servere.

Prisen starter ved 350,- pr. måned og giver dig adgang ti Verinet'a landsdækkende service i 10 hosting centre. Service sælges kun til Verinet's kunder og er den eneste af sin art i DK.

ServerCare er den ultimative overvågning af din server både remote og onsite. Remote overvåges din servers enkeltdele f.eks. blæsere, harddiske, ram, CPU og strømforsyning. Også de enkelte processer (programmer) SQL Server, Antallet af SQL tråde, plads på diske og ram, udnyttelse af ram og diske og kontrol af f.eks. WEB Server, SSL Transaktioner, Terminal Server og mange andre.

Læs mere om Missionskritisk Drift

Indtil 50% på rack server og blade server løsninger uden betingelser

Årets bedste tilbud er her nu. Der er tale om priser på over 50% af den danske engros pris.

Check 50% priserne her

Super redundans indenfor Co-Location, IT-Outsourcing og Hosting på strøm, ip og automatisk hosting center failover.

Med Hosting Center redundans får du:

AAABCDD Strøm hvor A1 er bystrøm er DONG, A2 er Vattenfall og A3 er bystrøm men en anden fase en den første valgte. B er Batteribackup og D er dobbelte Diesel nødstrøms-generatorer.

Verinet leverer 16 AMP til hvert kabinet. Dette kan nemt udvides med en 16 AMP mere, eller du kan få 36 AMP og 50 AMP strømforbindelser. Har du flere rackskabe kan vi levere selvstændige stræmtavler og/eller forsyninger efter ønske.

Verinet CO2 fri Green Computing.

Al strøm fra Verinet kan være CO2 neutral via kvoter og via direkte leveringer. Strømmen kommer da fra nordiske vindmøller og vandkraft for Green Computing og er certificeret og selvstændigt fradragsberretiget.

Verinet IP Redundans sikres via VX9 som er Verinet's Policy om at sikre handlefrihed og redundans i særklase. Den er i særklasse fordi hos Verinet kan du vælge 8 andrte leverandører i Verinet's datacentre.

For at sikre redundans og 99,99% oppetid skal du have 2 IP forbindelser og det kan ske via GBP, Concentrator, Clustering miljø med flere routere og MPLS eller IP-2-IP netværk, Firewall med failover, Router med failover eller direkte på netkort med software til dette.

Kontakt Martin Jørgensen på telefon 32177777 for mere info om redundant strøm, redundant fiber og hosting i flere hostingcentre samtidigt.

Se Hosting1, Hosting2 og Hosting3

Wordpress 3.0 - 26 millioner heriblandt 34% af verdens største websites kan ikke tage fejl

Wordpres benyttes af 25 millioner websites heriblandt Reuters, Wall Street Journal, AOK, Berlingske, JP, næsten alle universiteter, KU, DTU, CBS, Harvard, MIT, DR, TV2, MTV, CNN, Ebay, New York Times, Nasa, FBI, CIA, Mozilla, TechRepublic, ZDNET, Verio, Flickr, About, CNET, Dow Jones, Apple, Yahoo, Wired, Forbes, Myspace, TDC, Nikon, SAP, Pepsi, Coca Cola, Intel, AMD, Ford, Mercedes, Audi, BMW og Network Solutions”

Wordpress 3.0 er nu på "lager" og kan vælges gratis i kontrol panel. Alle eksisterende systemer er allerede opdateret hvis du har sagt ok til det.

Af nyheder er der bl.a. integration af Wordpress og Wordpress MU (så man kan have uendeligt antal websites i samme Wordpress login), helt nyt API for udviklere, nye menu muligheder, individuelle post typer, taknonomier, og er rettet en held del i interface m.v.

Check den ud på: http://wordpress.org/about/

TEMA: Desktop Virtualisering er virksomhedens største besparelsesmulighed i 2010 og fremover


Desktop Virtualisering er den teknologi som kan give fleste besparelser her og nu. med Desktop Virtualisering har du dit skrivebord, programmer og data på en krypteret server i et centralt Server Hosting Center i stedet for på mange computere og Notebooks i virksomheden. Dette giver optimale besparelser her og nu og i fremtiden og er lige så hurtigt hvis ikke hurtigere end normale licenser.

Desktop Virtualisering er samtidigt en mulighed for at skifte strategi. Skal brugerne kunne samarbejde, have fælles kalendre og projektstyring eller skal der tilføjes faciliteter til gruppearbejde og udnyttelse af medarbejdernes idéer og innovation. Skal der skiftes til Open Source, Open Office, Open Exchange, Open Sharepoint og mange andre lignende teknologier som er Open Source og Linux baseret. Spørgsmålene kan være mange, men svaret er stort set det samme, JA det kan godt betale sig at have virtuelle skriveborde.

Industrieksperter sammenligner VDI med den enorme virtualiseringsbølje som har skab attraktive vilkår for serverejer med udnyttelse af dagens hurtige CPU'ere.

For at gøre det nemt tilbyder Verinet følgende løsninger indenfor Desktop Virtualisering:

  • Windows Platform
  • Open Source Platform (Både Windows og Linux)
  • Begge platforme i samme løsning

CLOUD COMPUTING CLOUDSERVER CLOUD SERVER HOSTING

MEDIE INFORMATION:
Udgiver: Verinet Danmark, København
Medie beskrivelse: UP2DATE udkommer til ca. 70.000 IT ansvarlige indenfor Cloud Computing, Hosting, IT Outsourcing og Colocation. Derudover via Brand Building til ca. 33.000 modtagere.
INFACTA kontrolleret oplag: 70.236
INFACTA med Brand Building oplag: 101.552
Antal læsere: 253.880 ved 2.5 læsere pr. brev
Verinet har Google PageRank 4-5 med ca. 50.000 eksponeringer pr. måned jf. webserver statistik.
Pris for annoncering 888x200: 29.500,-
Prisen inkluderer online eksponeringer.
For andre formater kontakt Verinet
Priser er ex. moms med forbehold for ændringer.


Læs mere om Verinet Hosting kunder og produkter herunder: (Se også Firmaprofil eller referenceliste)

Hosting Center Nyt: Københavns Kommune, Aviator, LIC Engineering, Blended, Integritum, Proware og LSI Solutions.
Hosting Center Nyt: Årets bedste Bladeserver 7U med 20 servere, Redundant iSCSI SAN/NAS samt Verdens hurtigste rackserver til 12.000,-
Hosting Center Nyt: Ticketservice, UCY2.COM, GlobalSign, Ålborg Fyrværkerifabrik, Tuborg, 5 Nye medarbejdere...
Hosting Center Nyt: Carlsberg A/S, CloudCenter, Newtec.com, TNM Gruppen, SkyBackup, SSL Certifikater, 7i1 Beskyttelse...
Hosting Center Nyt: SEB Bank A/S, Dansk Håndbold Union, iNordvativ/Shell A/S, TNM Consult, Joomla, Mobile Server Hosting...
Hosting Center Nyt: LinkIn, MSTEAM, Dezyples, Curiosus, SSL certifikater, Open Source Linux Care, Redhat, Arkeia...

Hosting Center Nyt: SAS, DSB, TopDanmark, Ålborg Kommune, Championchip, SMTP.DK og 32 nye referencer...

Hosting Center Nyt: A.P. Møller, Telmore, Dagbladet Information, Micronet, Uniqpartner og GRATIS 19" Quadcore Rackserver...
Hosting Center Nyt: MySQL Database Hosting, Metropol, Properson, Hugo Hein, E-Takeaway, Vildmarksbad, Holkat & Hastrac...
Hosting Center Nyt: Vista Patientjournal System, Nordjyske Medier A/S, Kultunaut, Tech-View & gratis 19" Quadcore Server...
Hosting Center Nyt: VMWARE, Level3, IBM, Supermicro, HP, Clustering & Virtualisering, VirtualIron, Remote Backup, SSL...

Ring 32177777
og få 90 dages gratis server hosting leje.

 

Alle priser er ex. moms med forbehold for ændringer. © Copyright 1992-2009 Verinet. Verinet's salgs- og leveringsbetingelser er gældende.
Dette nyhedsbrev må ikke kopieres eller distribueres uden skriftligt godkendelse. Grafisk Design & Fotos m.v. produceret af
www.abcdesign.dk

VERINET® IS A (R) PUBLIC REGISTRATED TRADEMARK OF VERINET HOSTING.